Philips lanseaza monitorul cu ecran SuperWide de 44 inci si camera web de 5MP cu noise canceling
8/8528
calendar_month 05 Apr 2023, 15:05

Noul monitor Philips 45B1U6900CH are ca scop facilitarea fluxului de lucru printr-o camera web de 5MP si a doua monitoare intr-un singur dispozitiv. Monitorul este echipat cu un ecran curbat de 44,5 inci (113 cm.), iar rezolutia acestuia este de 5120 x 1440 pixeli. Alte cateva caracteristici precum docking USB-C cu RJ45, un aspect SuperWide 32:9 si unghiuri de vizualizare de 178/178 grade vin in ajutorul utilizatorilor atunci cand au de realizat sarcini multiple.
Productivitate marita
Aspectul SuperWide 32:9 in combinatie cu diagonala mare de 44.5 inci permite profesionistilor sa gestioneze ferestre multiple pentru diferite aplicatii sau sa aibe o perspectiva mai larga asupra continutului video fara a avea nevoie de doua monitoare separate. Ecranul VA curbat (1500R) are unghiuri de vizualizare largi de 178/178 grade si poate afisa imagini clare, cu un contrast ridicat, pentru a avea o experienta de utilizare cat mai captivanta.
"Suntem foarte bucurosi sa anuntam lansarea modelului Philips 45B1U6900CH. Dimensiunea si raportul ecranului, impreuna cu functiile suplimentare precum dock-ul USB C si camera web cu anulare a zgomotului, fac din acest monitor o alegere ideala pentru cei care au asteptari foarte mari de la monitorul lor", a declarat Xeni Bariaktari, Global Marketing Lead of Philips Monitors and IT Accessories
Camera web de 5 MP pentru videoconferinte mai clare
Pe langa ecranul generos al modelului Philips 45B1U6900CH, un alt atu esential pentru productivitate este camera web de tip pop-up cu rezolutie de 5 MP. Optimizat pentru o experienta video mai buna, monitorul este echipat si cu un microfon cu anulare a zgomotului pentru apeluri de inalta calitate in cadrul apelurilor.
Pe langa aceste imbunatatiri, camera este compatibila Windows Hello iar utilizatorii pot accesa datele sigur si rapid prin intermediul recunoasterii faciale.
Caracteristici suplimentare
O alta functie notabila este andocarea USB-C care permite conectarea la internet prin mufa RJ45. Utilizatorii pot alimenta dispozitivul andocat si pot urmari continut video la o rezolutie inalta sau pot transfera date la viteze mari, totul printr-un singur cablu.
Mai mult, monitorul dispune de certificare VESA Display HDR 400, precizie ridicata a culorilor, un suport integrat pentru casti si client KVM pentru controlul a doua PC-uri separate.
Certificarea TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 asigura protectia impotriva luminii albastre prin prezenta cunoscutului filtru de lumina albastra.
Pret si disponibilitate
Philips 45B1U6900CH va fi disponibil incepand cu luna mai la pretul recomandat de 5862 lei.