Perfecte pentru video-conferinte, noile monitoare AOC V5 sunt echipate cu USB-C si camera web
8/8156
calendar_month 19 Aug 2022, 14:30

Camera web a seriei V5 – autentificare instanta, securitate sporita si flexibilitate pentru biroul de acasa

AOC anunta trei noi monitoare multifunctionale din seria V5, destinate studentilor si utilizatorilor care lucreaza de acasa. Noile modele, în trei dimensiuni (24″/60,4 cm 24V5CW, 27″/68,6 cm Q27V5CW si modelul ultrawide 34″/86,4 cm CU34V5CW) dispun de camere web încorporate de 2 MP cu suport Windows Hello pentru o autentificare usoara si o securitate sporita, îndeplinind în acelasi timp cerintele actuale pentru apeluri si întâlniri video. Modelele V5 cu margini subtiri pe 3 laturi sunt echipate cu o conexiune USB-C flexibila, oferind 65 W Power Delivery pentru a încarca si alimenta laptopurile sau tabletele cu un singur cablu, transferând în acelasi timp semnalul video.
Design contemporan
Spre deosebire de monitoarele voluminoase si monotone, designul seriei V5 dispune de o structura usoara si un aspect contemporan pentru biroul sau spatiul de lucru de acasa. Monitoarele dispun de un design cu margini subtiri pe 3 laturi, o barbie îngusta în zona inferioara, o baza subtire (12,1 mm) si un suport ergonomic, reglabil pe înaltime. Seria V5 nu compromite designul interior elegant al niciunui spatiu de locuit.
Flexibilitate la un alt nivel
Noile modele V5CW se deosebesc de restul seriei V5 prin camera web de 2 MP si suportul pentru Windows Hello. Desigur, camera web a devenit esentiala în business si educatie. Întâlnirile video si cursurile virtuale vor ramâne prezente într-o forma sau alta. V5CW raspunde acestei cerinte si ofera chiar mai mult decât asteptarile fata de o simpla camera web. Datorita tehnologiei de recunoastere faciala Windows Hello, utilizatorii Windows se pot conecta la sesiunile lor de lucru pur si simplu uitându-se la camera web, fara a introduce o parola, îmbunatatind astfel securitatea sistemului si usurinta de utilizare în acelasi timp.
Nu numai ca în zilele noastre camerele web sunt o necesitate, dar flexibilitatea în munca si învatamânt a devenit, de asemenea, omniprezenta. Utilizarea unui laptop la birou sau la universitate o parte din saptamâna, iar în celelalte zile de acasa a devenit din ce în ce mai frecventa. În acest caz, HUB-ul încorporat cu 4 porturi USB 3.2 si conectivitatea USB-C a seriei V5 permit o tranzitie fara probleme la biroul de acasa printr-o singura miscare usoara: prin simpla conectare a laptopului cu un singur cablu USB-C. Laptopul va fi alimentat si încarcat (pâna la 65 W), ecranul poate fi extins sau oglindit pe monitor, iar laptopul poate accesa dispozitivele de pe hub-ul USB al monitorului. Un birou curat este acum usor de mentinut cu seria V5, datorita flexibilitatii conexiunii USB-C.
Imagini bogate de la 24″ pâna la 34″
Modelul ultrawide CU34V5CW de 34″ ofera cea mai mare suprafata de lucru datorita panoului VA curbat. Curbura sa 1500R îmbunatateste vizibilitatea spre margini si sporeste imersiunea în jocuri si filme. O rezolutie clara si detaliata UWQHD (3440x1440 pixeli) sporeste utilizarea spatiului orizontal, permitând afisarea a 3-4 ferestre una lânga alta.
Modelul CU34V5CW este un monitor multifunctional excelent pentru munca si divertisment. Fata de modelele 16:9, multitasking-ul este mai bun la locul de munca, afisând mai multe aplicatii simultan, dar este perfect când vine vorba de divertisment. Cu o rata de contrast profunda si bogata de 3000:1 si un aspect cinematografic de 21:9, vizionarea filmelor pe acest model este o placere, iar rata de reîmprospatare de 100 Hz, suportul AMD FreeSync si timpii de raspuns mici (1 ms MPRT, 4 ms GtG) arata ca modelul CU34V5CW este foarte capabil si pentru jocuri. De asemenea, modelul CU34V5CW suporta modurile Picture-in-Picture (PiP) si Picture-by-Picture (PbP) pentru a afisa doua surse simultan.
Modelul Q27V5CW, cu diagonala de 27 inci, dispune de un panou IPS cu rezolutie QHD (2560x1440), oferind o densitate ideala a pixelilor la aceasta dimensiune. Rata de reîmprospatare de 75 Hz prezinta o îmbunatatire a claritatii miscarilor fata de modelele mai obisnuite de 60 Hz, în timp ce unghiurile largi de vizualizare (178°/178°) si acuratetea culorilor (126% sRGB, 105% AdobeRGB, 98% DCI-P3) nu sunt compromise datorita tehnologiei IPS.
Pentru spatiile de lucru compacte, modelul 24V5CW este mai potrivit. Oferind toate functionalitatile variantelor mai mari într-o dimensiune mai mica de 24″, acesta dispune de rezolutie FHD (1920x1080), un panou IPS cu culori bogate si precise, precum si o rata de reîmprospatare de 75 Hz. Fiind cel mai accesibil dintre toate, modelul 24V5CW esteo alternativa excelenta si mai prietenoasa la laptopuri. Este, de asemenea, o idee de cadou excelenta pentru prieteni si familie.
Standurile ergonomice ale celor trei modele ofera reglaje pentru înaltime, înclinare si pivotare, precum si rotire (90° pe verticala) pentru modelele de 24" si 27", pentru a se putea adapta la nevoile fiecaruia.
Optiunea de montare VESA la toate cele trei modele ofera o flexibilitate si mai mare atunci când sunt utilizate în aranjamente cu mai multe monitoare. Toate cele trei modele sunt echipate cu un hub USB 3.2 cu 4 porturi, care ofera o viteza mare dispozitivelor conectate, cum ar fi unitatile USB si porturi USB suplimentare pentru conectarea altor periferice, cum ar fi tastatura si mouse-ul. Echipate cu 2 difuzoare de 5 W, toate cele trei modele asigura utilizarea ca statii de videoconferinta imediat ce sunt scoase din cutie.
AOC 24V5CW, Q27V5CW si CU34V5CW vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2022 la preturile recomandate de mai jos:
24V5CW: 1579 lei
Q27V5CW: 2119 lei
CU34V5CW: 3009 lei