hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Pentru profesionisti: NVIDIA GeForce GTX TITAN Z, disponibila la 3000 de dolari

Pentru profesionisti: NVIDIA GeForce GTX TITAN Z, disponibila la 3000 de dolari

calendar_month 29 Mai 2014, 09:37
GTX TITAN Z este cea mai rapida unitate de procesare vizuala dezvoltata de NVIDIA.
Noul produs reprezinta un progres tehnologic evident, fiind proiectat in scopul de a oferi cel mai inalt nivel de performanta.
"GTX TITAN Z este dotat cu 12GB de memorie, cu o performanta de 7 Gbps, o alimentare cu 12 faze si balansare dinamica, suport pentru calcul in dubla precizie, 5760 de nuclee CUDA si doua procesoare GK110 GTX TITAN Black.
Cumpara de la eMAG.ro placi video nVidia

"Puterea de procesare in precizie dubla a unitatii GTX TITAN Z o depaseste pe cea a supercomputerelor costisitoare, fiind mult mai eficienta din punct de vedere al puterii consumate si al spatiului necesar pentru operare. GTX TITAN Z este un produs ideal pentru cercetatori, oameni de stiinta si dezvoltatori CUDA, datorita puterii masive de calcul ce poate fi integrata intr-un PC desktop", se arata intr-un anunt al companiei.

GTX TITAN Z este disponibil prin partenerii NVIDIA la uyn pret estimativ ce porneste de la 2.999 dolari.
Placa grafica a fost prezentata oficial la sfarsitul lunii martie, cadrul Conferintei pentru Tehnologie GPU, iar HIT.ro a scris pe aceasta tema. Cititi mai multe despre Nvidia GTX Titan Z in articolul "Nvidia a prezentat GeForce GTX Titan Z, superputere de procesare grafica".