Parteneriatul de gaming dintre AGON by AOC si Red Bull continua si in 2023
8/8578
calendar_month 26 Apr 2023, 17:37

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming si accesorii IT din lume, si Red Bull au facut din nou echipa in 2023 pentru a cuceri lumea esports. Parteneriatul dateaza din 2019 si s-a bucurat de un succes continuu de atunci, ambele branduri fiind hotarate sa aduca si mai multa emotie si actiune in comunitatea de gaming din intreaga lume.
Anul trecut, parteneriatul a sponsorizat 519 evenimente din 23 de tari, oferind 580 de monitoare de gaming AGON by AOC pe scenele de esporturi din intreaga lume. Evenimentele de esports Red Bull din 2022 au atras peste 100.000 de spectatori live si online. Transmisiunile au generat 14,7 milioane de vizualizari, cu un numar impresionant de 432 de milioane de minute vizionate.
Monitoarele pentru jocuri competitive din gamele AOC GAMING, AGON si AGON PRO vor fi furnizate pentru toate aceste evenimente, permitand cea mai buna performanta posibila pentru participanti. Seria AGON PRO reprezinta monitoarele de cel mai inalt nivel din portofoliul AGON by AOC, destinate jucatorilor pro si pasionatilor de esports. Aceste monitoare high-end pentru gaming sunt concepute in colaborare cu organizatii profesionale de esports, precum renumita echipa G2 Esports, care ofera cea mai buna experienta de gaming, acolo unde mizele sunt foarte mari. Cu rate de reimprospatare ridicate de pana la 360 Hz, cu timpi rapizi de raspuns de pana la 0,5 ms si cu un input lag redus, aceste monitoare sunt construite pentru competitie.
In 2022, printre altele, aceste trei turnee de sporturi electronice sustinute de Red Bull si AGON by AOC au adunat un public numeros:
• Red Bull Campus Clutch: Acest turneu international de Valorant este destinat studentilor universitari, iar in 2022, acesta a avut loc in 50 de tari si 300 de universitati. Cele mai bune echipe din 400 de evenimente au avansat in finala mondiala din 13-16 decembrie 2022. Finala a avut loc pe stadionul Pacaembu din São Paulo, Brazilia, iar echipa Northwood din SUA a concurat impotriva echipei canadiene 07 si a castigat titlul Campus Clutch, precum si premiul principal de 20.000 de euro.
• Red Bull Flick: O serie de turnee globale CS:GO 2vs2, in care duo-uri de amatori se confrunta cu alti amatori sau cu duo-uri invitate direct, concurand pe harti personalizate cu modul de joc "Hold the Spot". Cele mai bune echipe din 13 tari au avansat in finala mondiala de la Copenhaga, din 19-20 noiembrie 2022. In marea finala, unul dintre duetele de amatori, Alec 'Puteli' Koivanen si Juho '8Juho8' Kankaanpää din echipa finlandeza KUUsamo.gg a devenit campionul Red Bull Flick Invitational din 2022 si castigatorul premiului de 20.000 de euro.
• Red Bull Solo Q: Desfasurat in 18 tari, acest turneu de League of Legends 1vs1 pentru amatori a culminat cu finala mondiala din 2022, care a avut loc in perioada 14 - 16 octombrie 2022 in New York, competitia fiind castigata de Ahilleas 'SneakyLemon' Natsis. Calificarile Solo Q din acest an sunt in curs de desfasurare, iar finala va avea loc la Londra, in timpul Mid-Season Invitational (MSI), pe 19 mai 2023, oferindu-le participantilor sansa de a urmari personal turneul MSI, alaturi de a concura in propriile batalii.
"Suntem incantati sa continuam parteneriatul cu Red Bull Esports, o colaborare de succes inca din 2019. Angajamentul nostru reciproc de a impinge limitele jocurilor competitive ne-a permis sa cream experiente de neuitat atat pentru concurenti, cat si pentru fani. Suntem mandri sa continuam sa sustinem aceste evenimente prestigioase cu display-urile de ultima generatie pe care le folosim in monitoarele noastre pentru gaming", precizeaza Anna StefaƄczyk, AOC Global Marketing Lead.
Entuziasmul continua, printre alte evenimente, cu viitoarele turnee din 2023:
Red Bull Solo Q Danemarca x AGON by AOC - 29 aprilie 2023 (sambata)
Red Bull Solo Q Argentina x AGON by AOC - 6 mai 2023 (sambata)
Mai mult, Red Bull si AGON by AOC continua sa sustina Red Bull Kumite, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de jocuri de lupta.