Noul univers al gaming-ului: AGON by AOC
7/7634
calendar_month 26 Iul 2021, 15:49

AOC, numărul 1 pe piata monitoarelor de gaming1 și producător de accesorii IT, anunță lansarea noului brand-umbrelă AGON by AOC. Noul brand va consolida gamele de monitoare și accesorii de gaming deja existente de la AOC și își va extinde portofoliul cu noi modele destinate gamerilor casual, jucătorilor hardcore și jucătorilor profesioniști de esports.

Stefan Sommer, Head of Global Marketing în cadrul AOC: „ Industria jocurilor video și sectorul esports aparțin în special piețelor tehnologice cu cea mai rapidă creștere și sunt cu siguranță cele mai interesante. Suntem mai mult decât mândri să vă prezentăm noul nostru concept și viziune a brand-ului. AGON by AOC va ridica cu siguranță ștacheta atunci când vine vorba de ecosistemele de gaming și va ajuta mulți jucători din întreaga lume să își depășească nivelul”

Cu AGON by AOC, gamerii sunt introduși într-o experiență captivantă, indiferent de nivelul lor de competențe sau de genul de joc pe care îl preferă. Dedicându-se și mai mult pentru a servi gamerilor din întreaga lume, AGON by AOC se angajează să creeze cel mai bun ecosistem de jocuri video de la mouși până la monitoare pentru MMORPG-uri, jocuri de curse, simulatoare sau jocuri FPS - pentru aventurieri curajoși, eroi experimentați și legende pro.


Povestea din spatele AGON by AOC

AGON by AOC se desfășoară într-un univers fictiv, într-o realitate distopică, nu foarte diferită de a noastră. Liga AGON a adunat cei mai buni războinici cu abilități speciale pentru a lupta împotriva forțelor răului. Numai împreună, acesti eroi sunt suficient de puternici pentru a învinge armata răului, similar cum o comunitate este cheia în jocurile video și în special în competițiile esports. Introducând imagini fascinante și personaje fantastice, AGON by AOC se ridică de la un producător de hardware la creatorul propriului său ecosistem dedicat gaming-ului.

1 IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q1