Noul Samsung Webcam Monitor este acum disponibil
7/7722
calendar_month 14 Sep 2021, 17:59
Cu microfon și cameră web încorporate în partea de sus a ecranului, monitorul S4 oferă un confort sporit pentru conferințele video

Samsung a dezvăluit astăzi cel mai recent monitor al său, Webcam Monitor S4 de 24 inci (Nume model: S40VA), conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru hibrid. Cu o cameră web încorporată, difuzoare și microfon, monitorul le pune la dispoziție utilizatorilor toate instrumentele necesare pentru ca aceștia să rămână conectați și să colaboreze cu ușurință unii cu ceilalți.

„Samsung rămâne dedicat furnizării către clienți a soluțiilor care răspund cerințelor acestora, oferind în același timp inovație și o experiență de utilizare superioară. Am proiectat acest produs, gândindu-ne la noul mediu de lucru hibrid. Datorită camerei web din partea de sus a ecranului, utilizatorii se pot alătura unei conferințe video, pot participa la un curs online sau la un eveniment virtual, de pe același monitor”, a declarat Hyesung Ha, Senior Vice President of Visual Display Business, Samsung Electronics.

Cu o cameră FHD de 2,0 megapixeli și o cameră cu infraroșu, S4 dispune de toate specificațiile necesare pentru participarea în cadrul conferințelor sau întâlnirilor virtuale. Camera pop-up, integrată în monitor, se dezvăluie prin împingerea acesteia în jos, creând o experiență simplă și fără probleme în timpul întâlnirilor virtuale cu ceilalți.

Pentru a crește viteza de conectare și confortul utilizatorului, S4 este certificat cu „Windows Hello”, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot conecta sau își pot debloca computerul în doar 2 secunde. Senzorii biometrici se activează și scanează fața utilizatorului fără a mai fi necesar ca acesta să furnizeze o parolă pentru a avea acces la dispozitivele, aplicațiile și site-urile web susținute de Windows 10, facilitând accesul rapid, sigur și eficient.

Webcam Monitor S4 de la Samsung are o rezoluție Full HD (1920x1080) și un unghi larg de vizualizare orizontală și verticală de 178 de grade, oferind culori vii și claritate pe fiecare centimetru al ecranului și o vizualizare optimă din orice unghi. Camera web și difuzoarele încorporate economisesc spațiu în port, sporind beneficiile convenabile de conectivitate ale S4. Cu monitorul pe post de hub USB, un laptop conectat prin USB poate permite conectarea simultană a dispozitivelor suplimentare, eliminând orice îngrijorare cu privire la lipsa de port.

Webcam Monitor S4 de la Samsung este proiectat pentru a facilita un confort sporit. Suportul ergonomic a fost realizat special pentru a susține productivitatea și confortul maxim prin design-ul și compatibilitatea sa cu rigorile Video Electronics Standards Association (VESA). Suportul reglabil pe înălțime (HAS) și posibilitățile de înclinare, rotire și pivotare ale monitorului le permit utilizatorilor să ajusteze poziția acestuia în funcție de cum își doresc.

Monitorul dispune, de asemenea, de caracteristicile Samsung, precum low blue light și flicker-free, gândite pentru a minimiza efectele vizuale dăunătoare care pot provoca oboseala ochilor după o utilizare îndelungată. Monitorul a fost premiat cu certificarea pentru flicker-free și low blue light de către TUV Rheinland, cel mai important grup internațional de certificare.Monitorul S4 este echipat cu difuzoare stereo duble de 2W încorporate, care oferă o experiență audio îmbunătățită pentru conferințele video sau vizionarea videoclipurilor. În plus, monitorul oferă porturi HDMI, DP, D-Sub și audio pentru opțiuni de conectivitate versatile.

Webcam Monitor S4 de la Samsung este acum disponibil în SUA, Europa, Coreea de Sud și Asia de Sud-Est. Disponibilitatea produsului poate varia în funcție de regiune.

Webcam Monitor S4 va fi disponibil începând de săptămâna următoare în magazinele partenere. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:
https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1881/24S40VA.

[Tabel de Specificații]


Model

S40VA


Display

Dimensiune ecran

24”

Pliat / Curbat

Pliat

Raport de aspect

16:9

Luminozitate (standard)

250 cd/㎡

Rezoluţie

1,920 x 1,080 (FHD)

Rata cadrelor

Max 75Hz

Unghi de vedere

178° (Orizontal) / 178° (Vertical)


Interfață

D-Sub

1EA

HDMI

HDMI 1.4 (1EA)

Port Display

Display Port 1.2 (1EA)

Port-uri USB

USB 3.0 (3EA) – 1 Sus, 2 Jos

Speaker

Da

Intrare Audio

Da

Căști

Da

Cameră încorporată

FHD 2.0 megapixeli, cameră cu infraroșu și microfon

Certificare Windows Hello

Da


Design

Culoare

Negru

HAS

Da

Înclinare

Da

Rotire

Da

Pivotare

Da

Montare pe perete

Da (100x100)

Eco

ENERGY STAR

Da

Plastic Reciclat

Da