Noul rack IT pre-integrat de la Vertiv este proiectat pentru aplicatiile Edge solicitante din America de Nord si EMEA
3/36656
calendar_month 13 Mai 2024, 16:45


Vertiv™ SmartCabinet™ ID ofera putere, racire, protectie a mediului si securitate fizica intr-o amprenta mica

Proliferarea cazurilor de utilizare edge computing a impus migrarea echipamentelor si datelor critice din granitele protejate ale centrelor de date catre medii mai solicitante, in care caldura, umiditatea, calitatea aerului si securitatea fizica reprezinta provocari semnificative. Recunoscand aceasta noua realitate, Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructura digitala critica si solutii de continuitate, a prezentat astazi Vertiv™ SmartCabinet™ ID, o carcasa all-in-one, complet sigilata, cu un singur rack, care ofera racire, alimentare electrica si protectie a mediului pentru aplicatiile de la marginea retelei. SmartCabinet™ ID este disponibil astazi in America de Nord si in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) cu mai multe dimensiuni de rack si optiuni de capacitate de racire, inclusiv rack-uri de 24U si 42U si capacitate de racire de 3,5 kW si 7,0 kW.

Solutia etansa SmartCabinet ID protejeaza echipamentul IT inchis impotriva murdariei, prafului si temperaturilor fluctuante tipice depozitelor, podelelor din fabrici si altor locatii obisnuite de la marginea retelei si este clasificata IP54 pentru rezistenta la apa, oferind protectie in cazul activarii sistemului interior de stropitoare anti-incendiu. Ventilatoarele de urgenta integrate ofera, de asemenea, racire de rezerva in cazul unei intreruperi de curent sau al unei defectiuni a modulului de racire principal. Un ecran tactil incorporat cu capabilitati de comunicare permite monitorizarea si controlul local sau de la distanta al componentelor cheie, in timp ce alarmele si notificarile pentru utilizatorii locali si la distanta pot fi personalizate pentru a alerta asupra conditiilor ambientale care se modifica in afara specificatiilor. Incuietori electronice optionale pot fi furnizate pe usile din fata si din spate, cu capacitatea de a urmari accesul si de a-l personaliza pentru utilizatorii autorizati.

SmartCabinet ID abordeaza o alta provocare comuna locatiilor de la marginea retelei prin maximizarea utilizarii spatiului, un principiu de baza al designului sau. Atat solutia sa integrata de racire, cat si blocul de gestionare a energiei, care furnizeaza energie racirii, afisajului, ventilatoarelor si senzorilor de urgenta, utilizeaza zero spatiu-U in rack, pastrand spatiu valoros pentru servere si alte echipamente IT.

Vertiv ofera, de asemenea, o suita completa de servicii pentru Vertiv™ SmartCabinet™ ID, inclusiv instalare si pornire, contracte de intretinere preventiva si garantii extinse, oferind implementari fara intreruperi si siguranta pentru echipamentele IT implementate in conditii dure. Este, de asemenea, compatibil cu sistemele compacte de alimentare neintreruptibila (UPS) Vertiv montate in rack, cum ar fi Vertiv™ Liebert® GXT5 si Vertiv™ Liebert® GXT5 Lithium Ion, care ofera protectie impotriva intreruperilor de curent si conditionarea continua a energiei.

„Locatiile de procesare edge, cum ar fi cele aflate in mediile industriale, logistice si comerciale, permit direct aplicatii critice pentru afaceri, dar organizatiile IT responsabile de performanta lor pot avea probleme sa mentina nivelurile de servicii furnizate in mod obisnuit in cadrul facilitatilor traditionale ale centrelor de date”, a spus Alex Pope, vicepresedinte global edge systems la Vertiv. „SmartCabinet™ ID a fost conceput special pentru a aborda riscurile de securitate fizica si mediile solicitante din multe locatii de la marginea retelei, pe langa puterea si racirea la capacitatile necesare in aceste spatii.”SmartCabinet ID poate fi vizualizat virtual prin aplicatia Vertiv™ XR, o experienta de realitate augmentata care poate fi descarcata pe un dispozitiv mobil sau tableta. Aplicatia Vertiv XR permite utilizatorului sa vizualizeze solutia in propriul spatiu si sa exploreze caracteristicile si detaliile din orice unghi.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?