Noul Odyssey Neo G7 43 inci ¬ primul monitor plat Mini-LED pentru gaming de la Samsung
8/8400
calendar_month 27 Ian 2023, 13:31
Ecranul urias Quantum Mini-LED de 43 inci introduce complet jucatorii in lumea virtuala
Samsung Electronics lanseaza la nivel global noul Odyssey Neo G7 (denumire model: G70NC). Acesta este primul model de monitor plat Mini-LED al companiei si vine cu un nou tip de design in cadrul portofoliului gamei Odyssey, care este lidera in industrie. Noul monitor dispune de un ecran mare, special conceput pentru a le oferi jucatorilor un camp vizual cat mai larg si cele mai clare detalii de vizualizare – invitandu-i in lumea propriilor jocuri preferate cu o calitate fidela a imaginii.
„Piata monitoarelor de gaming va deveni din ce in ce mai mare, iar jucatorii isi doresc acum mai mult de la monitoarele lor. Nu oferim doar o experienta de gaming mai buna, ci reconstruim si noi capabilitati inteligente pe ecranele noastre, care sa le ofere jucatorilor un loc all-in-one pentru tehnologie si divertisment. Inovatiile noastre le permit jucatorilor de pretutindeni sa ramana absorbiti de propriile jocuri preferate cu performante vizuale care sa le intensifice emotional experientele”, a declarat Hoon Chung, Executive Vice President of Visual Display Business, Samsung Electronics.
Samsung Odyssey Neo G7 este proiectat pentru a oferi o calitate cat mai fidela a imaginii, un camp de vizionare personalizabil de inalta performanta si functii optime personalizate pentru jocuri si divertisment.
Monitor de gaming suficient de mare pentru orice tip de joc si platforma
Ecranul mare de 43 inci ofera o rezolutie 4K (3.840 x 2.160) cu Display VESA HDR600 si certificare HDR 10+ pentru o calitate avansata a imaginii, care prezinta cea mai buna grafica de astazi. Odyssey Neo G7 aduce in prim-plan tehnologia Quantum Matrix de la Samsung, folosind LED-uri Quantum Mini, care permit un control ultra-fin si precis al LED-urilor. Drept urmare, utilizatorii se pot bucura acum de un negru mai bogat, o expresie mai extinsa a culorilor si mai multe detalii, chiar si in conditiile mai intunecate de joc.
In plus, display-ul mat reduce reflexia luminii pe ecran si minimizeaza distragerile in timpul celor mai intense sesiuni de joc, permitandu-i ecranului mare sa ofere detalii impresionante in timp ce jucatorul se concentreaza doar asupra jocului si a performantei vizuale uimitoare.
Odyssey Neo G7 este un monitor potrivit pentru orice tip de platforma de jocuri – folosind conexiunea DisplayPort sau HDMI pentru a-l conecta la platforma de jocuri a utilizatorilor sau pentru a comuta la HDMI 2.1 pentru a juca pe cea mai recenta consola de jocuri. O alta optiune este aceea de a incerca jocuri de mobile gaming pe un ecran mare de 43 inci prin WIFI/Bluetooth incorporat sau pur si simplu prin conectarea unui controler pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de un joc in cloud fara a avea nevoie de o consola.
Performanta pentru a duce jocurile la urmatorul nivel
O rata de reimprospatare de 144Hz si un timp de raspuns de 1ms (MPRT) permit un raspuns rapid si fluid si miscari precise ale mouse-ului. Chiar si in cele mai intense momente, Odyssey Neo G7 pastreaza un gameplay de actiune extrem de fluid si rapid, reducand intreruperile, latenta de intrare si screen tearing prin suportul AMD FreeSync Premium Pro.
Asteptarile utilizatorilor cresc din ce in ce mai mult in zona de experiente de joc personalizate si personalizabile. Odyssey Neo G7 ofera o gama de caracteristici inovatoare care permit utilizatorilor sa ajusteze dimensiunea ecranului, pozitia si chiar raportul pentru o configuratie optima de joc. Flex Move Screen permite utilizatorilor sa ajusteze dimensiunea ecranului intre 43 si 20 inci pentru a se potrivi cu dimensiunea preferata in functie de jocul pe care il joaca si chiar sa schimbe pozitia ecranului. Deci, utilizatorii pot gasi acum modalitatea perfecta de a performa excelent in orice joc.
Pentru a-si personaliza performanta, utilizatorii pot folosi Samsung Game Bar1, un instrument puternic care le permite utilizatorilor sa vizualizeze si sa modifice rapid setarile importante fara a fi nevoie sa paraseasca ecranul de joc. Jucatorii pot vedea si modifica FPS (cadre pe secunda), raportul de aspect, intervalul dinamic ridicat (HDR) si rata de reimprospatare variabila (VRR) sau pot ajusta setari, precum raportul ecranului, timpul de raspuns si modul Game Picture. Game Bar pune jucatorul in control deplin fara a rata nicio secunda din actiunea jocului.
Functii inteligente pentru experiente personalizate
Odyssey Neo G7 este echipat cu functii inteligente pentru a satisface o varietate mare de nevoi, cu experiente personalizabile prin Samsung Smart Hub si Samsung Gaming Hub.
Samsung Gaming Hub2 este o platforma de game streaming all-in-one care permite jucatorilor sa descopere si sa joace jocuri de la parteneri in cloud, precum Xbox si NVIDIA GeForce Now, fara a avea nevoie de o consola sau de o descarcare a jocurilor in prealabil. Este instrumentul suprem pentru a permite utilizatorilor libertatea de a explora fiecare colt al lumii virtuale a jocurilor video, fara limitari.
In plus, utilizatorii pot obtine, de asemenea, experienta smart TV cu aplicatiile de la parteneri, precum Prime Video, Netflix si YouTube, direct prin Samsung Smart Hub pentru a se bucura de diferite tipuri de continut over-the-top (OTT), folosind doar simpla conexiune la internet – nu este nevoie nici macar de a porni computerul sau de o eventuala conectare la alte dispozitive.
Odyssey Neo G7 va fi disponibil la nivel global incepand cu trimestrul 1 al anului 2023, urmand sa fie disponibil comercial si in Romania in luna martie.
G70NC

Display

Mărimea ecranului

43 inci

Plat/Curbat

Plat

Tip panou

Quantum Mini-LED

Raport de aspect

16:9

Imagine

Rata de reîmprospătare (Maximum)

144Hz

Luminozitate (Standard)

400 nit

HDR

VESA Display HDR600
HDR10+ Gaming

Timp de răspuns

1ms MPRT

Unghi de vizualizare

178/178

Funcție de joc

VRR

FreeSync Premium Pro

Funcție inteligentă

Da

Gaming Hub, Media Hub

Audio

Difuzor

20W x 2

Interfață

Porturi video

1x DisplayPort (1.4) / 2x HDMI(2.1)

Porturi USB

2x USB 3.0 ports

Altele

1x Ethernet LAN, WiFi5, Bluetooth 5.2

Design

Iluminat

Da (Core Sync)

Stand

Înclinare

Montare pe perete

VESA (200x200)