hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Noua colectie de mousi si tastaturi "Designed for Mac", dedicata utilizatorilor de Mac

Noua colectie de mousi si tastaturi "Designed for Mac", dedicata utilizatorilor de Mac

calendar_month 28 Sep 2022, 11:41
Perfect compatibile si functionale cu dispozitivele Mac, noile MX Mechanical Mini pentru Mac, MX Master 3S pentru Mac, Lift pentru Mac si K380 pentru Mac ofera performanta, confort si stil.
Logitech prezinta o noua colectie de produse "Designed for Mac", creata pentru a fi perfect compatibila si fiabila cu dispozitivele Mac, în diverse moduri de utilizare. Noua colectie include tastatura MX Mechanical Mini pentru Mac, mouse-ul MX Master 3S pentru Mac, mouse-ul Lift pentru Mac si tastatura K380 BluetoothⓇ pentru Mac într-o noua culoare – Blueberry.
"stim ca utilizatorii Apple apreciaza estetica si designul unitar pentru spatiul lor de lucru – de la birou sau de acasa - si ca au nevoie de mousi si tastaturi compatibile cu ecosistemele lor", a declarat Delphine Donné, vicepresedinte si director general pentru creativitate si productivitate la Logitech.
"Am creat o colectie de periferice elegante ce aduc un upgrade functional, personalizare si confort modului nostru de lucru. si pentru ca stim ca oamenii sunt diferiti, aceasta colectie a fost proiectata si dezvoltata pentru a satisface nevoile diverse ale utilizatorilor Apple."
MX Mechanical Mini pentru tastatura de Mac
Prima tastatura mecanica optimizata pentru Mac de la Logitech, disponibila în Space Gray si Pale Gray, are un layout de tastatura pentru Mac, cu capacitatea de a personaliza comenzile rapide si de a accelera creativitatea cu Logi Options+. MX Mechanical Mini pentru Mac dispune de taste tactile silentioase si iluminare inteligenta, pentru a ramâne în flux în orice conditii de lumina. Conecteaza pâna la trei dispozitive Apple diferite pentru macOS, iPadOS sau iOS cu Easy-Switch si încarca tastatura cu un cablu USB-C în timp ce lucrezi.
MX Master 3S pentru mouse-ul Mac
Un icon reimaginat pentru utilizatorii avansati de Mac, mouse-ul MX Master 3S pentru Mac, disponibil în Space Gray si Pale Gray, combina atributele deja apreciate de la MX Master cu functii noi pentru confort, performanta si flux de lucru maxim. Cu rotita electromagnetica MagSpeed, puteti parcurge 1.000 de linii pe secunda si sa setati DPI-ul între 1.000 si 8.000 pentru lucru precis pe unul sau mai multe monitoare de înalta rezolutie. MX Master 3S pentru Mac ofera click-uri silentioase, un sistem de tracking care functioneaza pe sticla, se reîncarca rapid cu cablul USB-C în timpul utilizarii si poate conecta pâna la trei dispozitive Apple diferite pe macOS si iPadOS cu Easy-Switch.
Mouse-ul Lift pentru Mac
Conceput pentru confortul zilnic, Lift for Mac este un mouse ergonomic vertical ideal pentru persoanele cu mâini mici si mijlocii. Dezvoltat si testat în Logitech Ergo Lab, unghiul de ridicare de 57° pentru Mac plaseaza mâna într-o pozitie naturala de strângere de mâna. Acest lucru pune mai putina presiune pe încheietura mâinii pe tot parcursul zilei si plaseaza bratul si partea superioara a corpului într-o postura mai naturala.
Tastatura K380 Multi-Device Bluetooth® pentru Mac (Blueberry)
O tastatura moderna, cu tastare asemanatoare laptopului si cu un aspect minimalist, tastatura K380 Multi-Device se integreaza natural în set-up ul Apple si functioneaza perfect pe dispozitivele Apple. Disponibila în noua culoare Blueberry, aceasta tastatura usoara, care economiseste spatiu, permite confortul tastarii în stil desktop oriunde v-ati afla, acasa sau pe drum. Tastele ofera o experienta de tastare lina si ultra-silentioasa si se conecteaza prin Easy-Switch printr-o simpla apasare de buton pe MacBook, iPad sau iPhone.
Abordarea Logitech privind sustenabilitatea.
Produsele Logitech, inclusiv produsele "Designed for Mac", sunt concepute nu numai pentru a oferi experiente exceptionale utilizatorilor, dar tin cont si de impactul social si de mediu. Piesele din plastic din produsele MX pentru Mac si Lift pentru Mac includ plastic reciclat post-consum certificat, rezultat din reutilizarea plasticul de la electronicele vechi, în urmatoarele proportii:
- 47% pentru MX Mechanical Mini pentru Mac Space Gray
- 36% pentru MX Mechanical Mini pentru Mac Pale Gray
- 27% pentru MX Master 3S pentru Mac Space Gray
- 22% pentru MX Master 3S pentru Mac Pale Gray
- 54% pentru Lift pentru Mac
Toate produsele Logitech sunt certificate neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon. Reducem impactul net al emisiilor de carbon prin produse sustenabile, pentru a caror productie a fost folosita, în situatiile posibile, energie regenerabila. De asemenea, compensam impactul nostru rezidual prin achizitionarea de materie prima certificata, de înalta calitate, din surse regenerabile.
Preturi si disponibilitate
Disponibile din septembrie 2022 pe logitech.com si pe site-ul partenerilor la nivel mondial, preturile de vânzare sugerate sunt:
- MX Mechanical Mini pentru Mac: 789.9 lei
- MX Master 3S pentru Mac: 649.9 lei
- Lift pentru Mac: 399.9 lei
- K380 pentru Mac: 269.9 lei

 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?