hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Noile monitoarele Philips: un nou nivel de confort si productivitate cu functia de andocare USB-C si camera web

Noile monitoarele Philips: un nou nivel de confort si productivitate cu functia de andocare USB-C si camera web

calendar_month 12 Oct 2022, 11:18


Utilizatorii moderni se simt mai în largul lor atunci cand vine vorba de adaptarea la noile tehnologii. Avand în vedere schimbarile constante ale spatiilor, stilurilor si a ritmului de lucru, MMD, partener licentiat pentru brandul de monitoare Philips, lanseaza o noua serie de modele concepute pentru a raspunde acestor nevoi dinamice. Monitoarele Philips 34B1U5600CH, 24B1U5301H si 27B1U5601H ofera o gama larga de caracteristici care asigura productivitate si confortul în timpul conferintelor video, prioritizand conectivitatea si sarcinile simultane.
Caracteristici cheie:


  • Camera web de 5 MP cu microfon ce permite anularea zgomotului si doua difuzoare integrate de 5 wati pentru conferinte video impecabile


  • USB 3.2 pentru transfer rapid de date


  • Iesire DisplayPort-out pentru conectarea ecranelor aditionale


  • Comutator KVM pentru schimbarea usoara a diferitelor surse video.


  • Modelele de 27’’ si 34’’ ofera functia de andocare USB-C, conector pentru internet RJ45 si alimentare cu energie pana la 100 W.


  • PowerSensor pentru a reduce pana la 80% consumul de energie


  • Brat SmartErgoBase pentru confort sporit si ajustari ergonomice


  • Ambalaj 100% reciclabil


"Philips Monitors este dedicat utilizatorilor profesionisti, oferindu-le tot ceea ce au nevoie pentru a profita la maximum de fiecare zi de lucru. Monitoarele 24B1U5301H, 27B1U5601H si 34B1U5600CH ofera o gama generoasa de caracteristici pentru a favoriza o productivitate maxima acasa sau la birou, protejand în acelasi timp confortul si bunastarea utilizatorilor, oferind tehnologii care îmbunatatesc colaborarea virtuala si multitasking-ul. Un plus care îi va linisti pe multi este faptul ca aceste modele sunt prietenoase cu mediul, un plus pentru planeta si pentru facturile de lumina," precizeaza Artem Khomenko, Head of Product Management pentru MMD Monitors Displays.
Un aliat profesional
Monitoarele Philips sunt concepute pentru a facilita orice sarcina, oferind imagini luminoase si vii, o calitate a imaginii care îi va multumi chiar si pe cei mai exigenti profesionisti din domeniul CAD-CAM, al graficii 3D sau al fotografiei. Toate cele trei modele ofera claritate si unghiuri de vizualizare foarte largi de 178/178°, datorita tehnologiei IPS (modelele de 24" si 27"), sau tehnologiei VA (modelul de 34"). Modelele 34B1U5600CH si 27B1U5601H ofera CrystalClear Quad HD.
Conectivitatea si multitasking-ul sunt prioritare. Tehnologia USB-C perminte conectarea unui singur cablu USB Type-C pentru a transfera date la viteza mare, conectarea la retea si încarcarea simultana a notebook-ului. Comutatorul KVM MultiClient integrat permite utilizatorilor sa controleze doua PC-uri separate cu un singur monitor si set de periferice, oferind posibilitatea de a comuta între surse prin simpla apasare a unui buton. DisplayPort-out este o alta caracteristica care simplifica ziua de lucru si care permite utilizatorilor sa conecteze în serie un alt monitor, pastrand functionalitatea hub-ului USB 3.2 si reducand astfel dezordinea cauzata de cabluri.
Toate cele trei modele faciliteaza colaborarea virtuala, datorita camerei web de 5 MP încorporate, a microfonului cu anulare a zgomotului si a difuzoarelor care asigura o comunicare clara. Intimitatea utilizatorilor este protejeaza prin intermediul comutatorului fizic al camerei web, iar aceasta este echipata cu senzori pentru recunoasterea faciala si este compatibila Windows Hello.
Pentru ca orele lungi de lucru la calculator îsi pot pune rapid amprenta, Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H si 34B1U5600CH ofera atat confort vizual cat si ergonomic datorita bazei ce permite înclinarea, pivotarea si reglarea înaltimii, iar certificarea TUV Eye Confort reduce oboseala ochilor. De asemenea, modelele sunt dotate cu PowerSensor pentru o reducere cu pana la 80% a costurilor de energie si LightSensor pentru o luminozitate optima si un consum minimal.
Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H si 34B1U5600CH vor fi disponibile începand cu sfarsitul lunii octombrie la preturile de 2.169 lei, 2.712 lei respectiv 3.749 lei

 

Sondaj

Folositi internetul pentru: