Noile monitoare AGON PRO create pentru jucatorii de esports
7/7733
calendar_month 16 Sep 2021, 16:41

Unul dintre cei mai importanti producatori de monitoare de gaming si accesorii IT din lume, AGON by AOC, a lansat o noua categorie de produse pentru cei mai pretentiosi si competitivi gameri si jucatori esports: AGON PRO. Acum, gama este extinsa cu doua modele cu specificatii de top: AG324UX de 80 cm (31,5” diagonala si rezolutie 4K la 144 Hz) cu HDR400 si AG274FZ de 68,6 cm (27” si rezolutie FHD la 260 Hz. Ambele modele vin cu un panou IPS ce ofera culori vii si puternice, un timp de raspuns de 1 ms GtG si imagini clare, fara artefacte.


AGON PRO AG324UX: Rezolutie 4K, rata de refresh de 144 Hz, 1 ms GtG si suport HDR400

Jucatorii de esports se bucura de niste monitoare de top care sa raspunda cu adevarat tuturor nevoilor lor. Pentru a obtine victoria pe campul virtual de lupta, jucatorii competitivi nu pot face compromisuri si au nevoie de cel mai bun echipament disponibil. Cu noile modele AGON PRO de la AGON by AOC, jucatorii profesionisti, creatorii de continut si gamerii hardcore vora vea la îndemana cele mai performante monitoare.
Modelul AG324UX de 31,5” dispune de un design fara rame pe 3 laturi, premiat cu Reddot Design Award. Panoul sau IPS cu rezolutie 4K (3840 x 2160) poate urca pana la o rata de refresh de 144 Hz (prin DisplayPort 1.4 cu DSC). Datorita includerii HDMI 2.1, monitorul este pe deplin compatibil cu consolele de noua generatie, care accepta 4K @ 120 Hz. Timpul de raspuns de doar 1 ms GtG si MPRT al lui AG324UX împreuna cu tehnologia AMD FreeSync Premium Pro si compatibilitatii NVIDIA G-Sync garanteaza ca jucatorii se vor bucura de o experienta de gaming fara ghosting, stuttering sau screen-tearing. AG324UX ofera, de asemenea, o paleta de culori remarcabila, cu 1,07 miliarde de culori si o acoperire de 99,8% din spatiul cromatic DCI-P3, precum si suport DisplayHDR 400 pentru imagini realiste. Pentru a finaliza experienta audio-vizuala, monitorul beneficiaza si de difuzoare stereo integrate cu o putere de 8W îmbunatatite de tehnologia DTS. Acest ecran de 31,5” include conectivitate USB-C cu posibilitatea de alimentare de pana la 90 W pentru utilizarea cu laptop-uri de gaming sau dispozitive mobile, iar modul Picture-by-Picture îi permite utilizatorului sa profite la maximum de spatiul de lucru atat de generos.
Monitorul beneficiaza de un hub USB 3.2 integrat, cu 4 porturi, unde utilizatorii pot conecta toate perifericele iar datorita comutatorului KVM, pot folosi un singur set de tastatura si un mouse pentru a controla doua PC-uri (de exemplu, un desktop / un laptop sau un PC de streaming). Pentru ca utilizatorii care vor sa-si etaleze stilul unic, monitorul ofera iluminare RGB atat pe fata, cat si pe spate, precum si un mini-proiector cu logo AGON. Standul robust al monitorului ofera o gama larga de ajustari ergonomice: înaltime, pivotare, rotire si înclinare pentru o postura cat mai corecta în fata ecranului. Pentru a regla setarile ecranului, jucatorii pot folosi telecomanda cu fir QuickSwitch inclusa sau software-ul G-Menu confortabil, în timp ce OSD ofera numeroase preseturi specific diverselor tipuri de jocuri si functii importante Game Color (saturatie), Shadow Control, Frame Counter si tinta.
Modelul de 27 ” AG274FZ ofera specificatii de top pentru fanii jocurilor FPS. Acest panou IPS ultra-rapid cu rezolutia nativa FHD (1920 x 1080) ofera o rata de refresh de 240 Hz (prin DP 1.4), care poate fi overclockata la 260 Hz si timp de raspuns de 1 ms GtG. AG274FZ utilizeaza acelasi design premiat si vine cu un parasolar si acelasi suport robust, reglabil pe înaltime, Iluminarea RGB personalizabila, telecomanda QuickSwitch pentru ajustari rapide ale setarilor, doua difuzoare de 5W cu sunet DTS si un hub USB cu 4 porturi sporesc si mai mult posibilitatile de utilizare si versatilitatea acestui model.
Pentru a elimina stuttering-ul si screen-tearing-ul, monitorul beneficiaza de tehnologia Adaptive-Sync, iar pentru culori naturale, monitorul are o acoperire de 110,5% a spatiului sRGB si DisplayHDR 400.
Cele mai recente modele AGON PRO vor fi disponibile începand din septembrie 2021: AG324UX – 5.549 lei si AG274FZ – 2.379 lei.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?