Noile modele de display-uri Samsung au inceput deja sa fie promovate
7/7077
calendar_month 30 Ian 2017, 15:06
După succesul telefonului Samsung Galaxy S7, care reușise la un moment dat să depășească iPhone 6S ca număr de aparate vândute, fanii producătorului sud-coreean au noi motive să fie entuziasmați. În ultimele zile au apărut pe internet și prin diverse site-uri de știri fotografii și specificații cu ceea ce se crede că va fi noul Samsung Galaxy S8 care, oficial, nu va fi anunțat mai devreme de luna Aprilie. Avand in vedere cate modele diferite de succes a rezilzat aceasta companie chiar si in domeniul IT, cum ar fi display de laptop Samsung si nu numai, nu este de mirare ca a a tras iar toate privirile!

Un clip video postat pe un canal coreean, al cărui scop era să facă o demonstrație a noii tehnologii de display Samsung AMOLED, arată un smartphone misterios, care nu există pe piață la acest moment și despre care s-a speculat că ar fi nou Galaxy S8.
Presupunând că speculațiile se dovedesc a fi adevărate, imaginile permit fanilor și împătimiților de gadget-uri să tragă anumite concluzii despre produs. În primul rând acest device ar avea un display curbat AMOLED de ultimă generație de aceeași dimensiune ca Galaxy S7 adică 5,1 inch. Dacă demonstrațiile unor prototipuri făcute în trecut de Samsung sunt aplicate în noul telefon, afișajul ar trebui sa fie flexibil, practic indestructibil și capabil să funcționeze la rezoluții foarte mari. Se crede astfel că rezoluția ecranului va fi la standard 4K. Asa cum, in cazul laptopurilor Samsung, deja exista.

Noul dispozitiv ar urma să fie mai subțire tocmai datorită afișajului, fapt ce ar duce la un consum mai redus de energie și deci la un timp crescut de utilizare între reîncărcări.


Din imaginile apărute pare că noul S8, spre deosebire de predecesorul său, nu are o cameră frontală și îi lipsește fanta de scanare a amprentei. Diverse patente de invenție obținute de curând de Samsung par să indice că noul device va avea camera principală substanțial îmbunătățită. În ceea ce privește scanarea amprentei, lipsa fantei specifice din fotografiile „scurse” a dus la ipoteza că S8 va avea acest aspect integrat în display având în vedere că noua tehnologie AMOLED ar permite o astfel de transformare.

Cei care sunt fani ai flexibilității în materie de căști și sunt apărători ai tradiționalului jack de 3,5 mm pot răsufla ușurați: carcasa vizibilă în imagini are orificiul specific, în ciuda zvonurilor apărute în trecut cum că producătorul sud-coreean ar urma exemplul concurenței și ar fi vrut să renunțe la acesta.


Desigur, toate acestea sunt speculații, în condițiile în care nu se poate ști sigur dacă telefonul din imagine este sau nu Galaxy S8. Până la anunțul oficial din Aprilie nimic nu este cert. Pana atunci, putem sa ne bucuram ca exista si varianta displayului de laptop Samsung nou nouta, din magazine gen digi-mind.ro, care va pot oferi atat disply de notebook cat si pentru tablete!