hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Noi laptopuri multimedia de la Toshiba

Noi laptopuri multimedia de la Toshiba

calendar_month 15 Dec 2008, 10:19
Compania japoneza Toshiba nu putea sa ramana mai in urma decat concurentii si a lansat iarasi cateva modele de notebookuri in seria Qosmio.

Ultimele venite sunt adresate segmentelor de multimedia si de gaming, si au integrate cele mai noi tehnologii existente in acest moment.

Incepand cu acest moment cele trei modele au fost anuntate pentru prima luna a anului viitor.

In privinta specificatiilor trebuie sa amintim ca toate folosesc procesor Core2Duo la 2,4GHz, placa video de la Nvidia prin procesorul grafic GeForce 9600M GT cu 512MB de memorie dedicata si 4GB de memorie RAM.

Intre capacitatile de conectivitate amintim Wireless LAN draft-N 2.0, 4 porturi USB din care unul este si “eSATA”, HDMI, mini-VGA si un cititor de amprente

Singura diferenta intre “GX” si “FX” este data de diagonala ecranului – 18,4 inci pentru GX si 15.4 inci pentru modelul FX.

Ultimul model, Qosmio G50 are grafica “SpursEngine” adica exact grafica regasita pe consola Playstation 3, o diagonala de 18,4 inci si poate avea pana la 570 de GB capacitate de stocare.

Preturile primelor doua modele variaza intre 2330 si 2670 de dolari, in timp ce G50 poate ajunge pana la 3780 de dolari americani.

Sursa: Electronista 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?