hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  nJoy lanseaza Horus, prima serie de UPS-uri de buget cu touchscreen

nJoy lanseaza Horus, prima serie de UPS-uri de buget cu touchscreen

calendar_month 18 Nov 2014, 12:13
La putin timp dupa lansarea incarcatorului universal Ukko, despre care am scris recent, nJoy revine cu un nou produs accesibil, un UPS de buget, dotat cu touchscreen.
Seria UPS Horus este dotata cu reglaj automat al tensiunii (AVR), functie ce asigura o plaja constanta de tensiune pentru echipamentele conectate.
Acesta va elimina spike-urile de inalta sau joasa tensiune din retea produse de compania de electricitate. O alta caracteristica importanta a acestui produs o reprezinta repornirea automata. In situatia unei pene de curent de proportii unitatea UPS Horus va reporni in mod automat odata cu revenirea curentului. Astfel utilizatorul nu trebuie sa se deplaseze pana la unitatea UPS pentru a o reporni manual.

Seria UPS Horus dispune de trei capacitati 600VA / 360W; 800VA / 480W; 1000VA/ 600W.
"nJoy este singura companie de IT&C de pe piata romaneasca care detine in portofoliul sau o serie de UPSi de buget cu ecran LCD tactil", se arata intr-un comunicat de presa al producatorului timisorean.

Seria Horus are preturi recomandate de: 204,9 lei pentru Horus 600, 259,9 lei pentru Horus 800 si 345,9 lei pentru Horus 1000. 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?