Monitorul perfect pentru jocuri FPS: AGON PRO AG274QS cu o rezolutie QHD la 300Hz
8/8057
calendar_month 03 Iun 2022, 17:37
AGON by AOC, unul din cele mai mari branduri de monitoare pentru gaming si accesorii IT, adauga în portofoliul sau noul model AGON PRO AG274QS cu o diagonala de 27” si o rata de reîmprospatare de 300Hz. Echipat cu un panou Fast IPS care suporta DisplayHDR 600, un timp de raspuns GtG de 1 ms si o rezolutie QHD, este ideal atat pentru gameri cat si pentru jucatorii pro, în special pentru fanii genurilor FPS, battle royale sau alte titluri cu mecanica rapida.
Modelele actuale AGON PRO cu rezolutie Full HD, AG254FG de 25" (360 Hz) sau AG274FZ de 27" (260 Hz) demonstreaza ca viteza poate fi combinata cu un panou IPS de calitate înalta si design orientat catre gameri. Acum, cu modelul de 27 inchi, AGON by AOC împinge rezolutia QHD (2560x1440 pixels) la 300Hz, unul dintre primele afisaje QHD de pe piata cu o rata de refresh atat de înalta.
Avand o rata de reîmprospatare de peste doua ori mai mare decat cea a monitoarelor obisnuite de 144 Hz, AG274QS afiseaza mai multe cadre pe secunda, imaginile fiind astfel mai fluide si mai rapide. În jocurile FPS, unde milisecundele conteaza, cu cat utilizatorul poate vedea mai repede un adversar care trage cu ochiul dupa un colt, cu atat mai repede poate reactiona si obtine avantajul în competitie.
Datorita timpilor de raspuns GtG de 1 ms si MPRT de 0,5 ms, actiunea rapida este fluida si nu prezinta fenomenul de ghosting. Tehnologiile Adaptive-Sync si AMD FreeSync Premium elimina tearing-ul si stuttering-ul prin utilizarea unei rate de reîmprospatare variabile.
Pentru a acompania gamerii nu doar în jocuri cu dinamica rapida, AG274QS este certificat DisplayHDR 600, pentru experiente single player fotorealistice si imersive. Ecranul atinge o luminozitate maxima de 600 niti si poate afisa explozii stralucitoare sau peisaje hipnotizante si umbre de un negru intens în acelasi cadru.
Castigator al premiului Red Dot, monitorul AG274QS urmareste formula deja dovedita AGON PRO: rama aprope inexistenta pe 3 laturi pentru setup-uri cu mai multe monitoare, proiector pentru logo-ul AGON si lumina personalizabila RGB Light FX ce poate fi sincronizata cu alte echipamente AOC prin intermediul suitei G-Menu. Monitorul dispune de un suport metalic robust cu o gama larga de reglaje pentru înaltime, înclinare, pivotare si rotire.
Hub-ul cu 4 porturi USB 3.2 poate actiona ca un dock pentru a conecta periferice suplimentare, cum ar fi o tastatura de jocuri, un mouse, casti USB etc. Sunetul este asigurat de 2 difuzoare de 5W ce suporta DTS. Suportul integrat pentru casti ajuta la organizarea spatiului. Controlul setarilor OSD se poate realiza cu ajutorul telecomenzii ciurculare, a joystick-ului sau a suitei G-menu.

AGON PRO AG274QS va fi disponibil în Romania începand cu luna iunie 2022 la pretul recomandat de 5839 Lei.