Monitorul pentru artisti: Philips 27B1U7903 ofera performante maxime, cu Thunderbolt 4 si Mini LED
8/8311
calendar_month 21 Nov 2022, 13:05

Artistii si profesionistii din domeniile culturale si creative lucreaza intr-o mare varietate de moduri si cauta solutii care sa raspunda cerintelor lor diverse si specifice pentru a-si exprima pe deplin creativitatea. Desi aceste nevoi sunt diferite, consensul este acela de a avea un monitor performant, care sa poata asigura functii de crestere a performantei, imagini de inalta calitate si confort prin ajutorul conectivitatii.
MMD, principalul specialist in afisaje si partenerul licentiat pentru monitoarele Philips, lanseaza Philips 27B1U7903, un monitor 4K UHD Mini-LED Thunderbolt 4 care combina performanta exceptionala a imaginii, conectarea sigura cu un singur cablu, materiale durabile si un design elegant. Dotat cu functii de inalta performanta pentru a le permite profesionistilor sa atinga noi niveluri de productivitate, Philips 27B1U7903 este, de asemenea, primul monitor Philips care dispune de tehnologia Thunderbolt 4 pentru conectivitate de ultima generatie.
Caracteristici cheie
• Thunderbolt 4 in/out pentru semnal video, audio, transfer de date, Ethernet, livrare de energie, conectare in lant si multe altele
• Afisaj MiniLED, cel mai mare numar de zone pentru reglare a intensitatii luminoase dintr-un monitor de 27 inch (2.304 zone, fata de 576 de zone normale)
• VESA DisplayHDR 1400 pentru nuante de un negru profund si alb mai luminos, cu efecte ultra-realiste in jocuri si filme
• Rezolutie UltraClear 4K UHD pentru precizie si detalii extreme
• Design cu rama ingusta pe patru laturi si gestionare integrata a cablurilor pentru un aspect elegant, fara aglomerari
"Dotat pe deplin cu functii de ultima generatie care sporesc performanta, Philips 27B1U7903 este alegerea ideala pentru toate profesiile creative. Nu numai ca ofera imagini uluitoare, cu o acuratete extrema a culorilor si atentie la detalii, dar include si viteza, puterea si simplitatea tehnologiei Thunderbolt 4," mentioneaza Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead si Senior Brand Manager EU pentru MMD Monitors & Display.
Putere, performanta si precizie
Profesionistii, cum ar fi cineastii, coloristii, fotografii si designerii grafici, care depind de acuratetea maxima a culorilor si a detaliilor, vor fi bine deserviti de Philips 27B1U7903. Rezolutia UltraClear 4K UHD (3840x2160) ofera acuratetea si detaliile de care au nevoie aplicatiile CAD si de grafica 3D. Tehnologia IPS ofera unghiuri de vizualizare foarte largi de 178/178 grade, iar iluminarea de fundal Mini LED imbunatateste controlul iluminarii si al raportului de contrast.
Acest monitor este, de asemenea, certificat VESA DisplayHDR 1400, ceea ce inseamna ca ofera o luminozitate de varf de pana la 1400 de niti, o crestere cu 350% a gamei de contrast si o gama de culori mai larga (1,07 miliarde de culori) pentru a scoate in evidenta detalii si nuante nevazute anterior, pentru efecte ultra-realiste. O gama larga de alte caracteristici pentru imbunatatirea vizuala extinde si mai mult performanta grafica a modelului Philips 27B1U7903. Tehnologia Quantum Dot, o tehnologie inovatoare a nanocristalelor semiconductoare, emite cu precizie lumina pentru a produce culori vibrante, dinamice si impresionante.
Tehnologia Zero Bright Dot elimina defectele punctelor luminoase de pe LCD, in timp ce SmartUniformity asigura o luminozitate constanta pe tot ecranul. Valoarea Delta E mai mica de 1 asigura o acuratete maxima a culorilor, pe langa faptul ca asigura lipsa oricarei diferente de culoare intre mai multe ecrane.
O alta caracteristica importanta a modelului Philips 27B1U7903 este conectivitatea Thunderbolt 4, care ofera simplitate, viteza si fiabilitate in moduri in care predecesorii sai nu au reusit. Fie ca utilizatorii au nevoie de transfer de date foarte rapid cu un singur cablu, de divertisment 4K fiabil pe mai multe ecrane, de o putere impresionanta de 90 W pentru incarcarea laptopurilor, de o conectare simpla si puternica in lant pentru configuratii cu mai multe monitoare sau de siguranta oferita de securitatea sporita impotriva atacurilor Thunderspy, Thunderbolt 4 ofera o adevarata multitudine de beneficii. Thunderbolt 4 este compatibil cu USB4, ceea ce inseamna ca utilizatorii se vor bucura de cea mai buna si mai rapida viteza USB disponibila, garantand viteze de transfer a datelor de pana la 32 Gbps.
Nu in ultimul rand, Philips 27B1U7903 este echipat cu o varietate de caracteristici ergonomice si de sustenabilitate, cum ar fi un senzor de alimentare care permite economii de energie de pana la 80% si o baza SmartErgoBase care permite utilizatorilor sa roteasca, sa incline si sa ajusteze inaltimea monitorului in pozitia cea mai confortabila pentru orele lungi de munca sau de joaca.
Pret si disponibilitate
Philips 27B1U7903 va fi disponibil din luna decembrie la pretul de 6417 Lei.
Mai multe informatii despre monitor aici: https://www.philips.ro/c-p/27B1U7903_00/professional-monitor-monitor-4k-uhd-mini-led-thunderbolttm-4