Monitorul Momentum de la Philips primeste distinctia INNOVATION AWARDS la CES 2022
7/7806
calendar_month 16 Nov 2021, 18:00
Philips Monitors a primit distinctia CES 2022 Innovation Awards pentru Philips Momentum 559M1RYV, monitorul de 55 inci conceput special pentru consola Xbox. CES Innovation Awards din acest an a primit un numar record de peste 1800 de înscrieri. Anuntul a fost facut înainte de CES 2022, cel mai important eveniment de tehnologie din lume, ce va avea loc în perioada 5-8 ianuarie în Las Vegas si în mediul online.

CES Innovation Awards, eveniment detinut si produs de Technology Association (CTA), este o competitie anuala care onoreaza design-ul si inovatia în 27 de categorii de produse tehnologice de larg consum. Produsele cu cel mai mare rating primesc distinctia „Cea mai buna inovatie”. Juriul este format din experti ai industriei, inclusiv membri ai presei, designeri, ingineri si nu numai, care au analizat propunerile luând în considerare inovatia, functionalitatea, estetica si design-ul.
Monitorul de gaming Philips Momentum Designed for Xbox (559M1RYV) este conceput pentru a oferi experienta next-gen pentru fanii consolei Xbox, stabilind un nou standard în cazul monitoarele de gaming pentru consolele de noua generatie. Tehnologia HDMI 2.1 permite gaming-ul next-gen cu rezolutie 4K, o rata de refresh de 120 Hz, suport HDR cu DisplayHDR 1000 si un timp de raspuns scazut pentru performante excelente în timpul sesiunilor de gaming. Monitorul de 55 inci include un soundbar conceput special de inginerii de la Bowers & Wilkins, o companie britanica de difuzoare recunoscuta la nivel global pentru designul sau inovator si ingineria sunetului, care va completa experienta de gaming.
„Suntem foarte mândri si recunoscatori ca am fost numiti CES Innovation Awards Honoree în categoria de gaming”, a declarat Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management Europe în cadrul MMD. „Philips Momentum 559M1RYV consolideaza pozitia noastra de lider ce ofera gamerilor de consola cea mai fluida si mai captivanta experienta de gaming posibila pe consolele next-gen.”
Mai multe informatii despre Premiile CES 2022 Innovation Awards pot fi gasite pe CES.tech/innovation. Produsele câstigatoare vor fi prezentate în Innovation Awards Showcase la CES 2022, iar mai multe detalii vor fi dezvaluite în ianuarie 2022.

Detinut si produs de CTA, CES 2022, va reuni industria tehnologiei atât în format fizic, cât si digital, oferind publicului acces la noutati de la brand-urile consacrate si de startup-uri.