hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Mio lanseaza GPS Spirit S568

Mio lanseaza GPS Spirit S568

calendar_month 07 Oct 2009, 09:58
Mio, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, anunta astazi disponibilitatea pe piata a noului model GPS cu ecran ultra plat si cu software Spirit integrat – Mio Spirit S568 de 4,7 inci.

Mio Spirit S568 este unul dintre cele mai subtiri dispozitive de navigare prin satelit din lume, beneficiind de un design ergonomic cu linii fine si elegante. Insa rafinamentul reprezinta doar un aspect al valorii pe care noul GPS o aduce utilizatorilor sai. Odata pornit, dispozitivul ofera meniuri, harti si functii cu totul noi care transforma experienta navigarii intr-o bucurie chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Mio Spirit S568 include gama completa de functii necesare unei calatorii fara griji pe care dispozitivele din gama 2009 a producatorulu taiwanez le au: cautarea rapida a destinatiei pe o singura linie, informatii din trafic prin intermediul receptorului TMC integrat, indicarea camerelor video radar, afisarea 3D a bifurcatiilor, modulul de explorare de 360 grade a zonei inconjuratoare.

Noul software Spirit, proiectat special de Mio si integrat in dispozitivul S568, ofera un meniu simplu si colorat pentru ca utilizatorii sa poata avea acces rapid la toate functiile. Ecranul tactil al noului model Mio Flat afiseaza ferestre care gliseaza pentru a facilita accesarea functiei dorite. Astfel, utilizatorii nu trebuie sa revenina in meniul principal decat atunci cand doresc acest lucru.

Harta reprezinta principala componenta a oricarui dispozitiv de navigare prin satelit, iar Mio acorda o atentie speciala acestei functionalitati prin noua aplicatie TruMap Views care indeparteaza informatiile inutile pentru o afisare cat mai clara a hartii. Redarea 3D a peste 1000 de repere si cladiri din toata Europa faciliteaza navigarea in zonele urbane. Prin intermediul parteneriatelor locale la nivel de regiune, Mio Spirit S568 beneficiaza de ultimele versiuni de harti disponibile, Mio oferind in plus si doua actualizari gratuite in primul an de la achizitia produsului.

De asemenea, Mio Spirit ofera o versiune optimizata a functiei de cautare, printr-un parteneriat incheiat cu Google. Noul model S568 pune la dispozitia utilizatorilor informatii locale prin intermediul conexiunii Bluetooth care permite transferul de informatii dintre GPS si telefonul mobil, chiar in timpul calatoriei. Utilizatorii pot scrie cuvinte precum „pizza”, „cafea” sau „farmacie”, pentru afisarea unei liste cu locatii specifice din respectiva regiune.

Noile GPS-uri Mio S568 aduc buna dispozitie in orice calatorie prin memoria incorporata de 2GB, slot-ul de card de memorie micro SD si functia de redare a fisierelor MP3 care va permit sa ascultati muzica preferata oriunde v-ati afla. Functia de transmitator radio FM este foarte utila pentru rularea prin intermediul sistemului audio al autoturismului a instructiunilor vocale de navigare si a fisierelor audio salvate pe dispozitiv.

In plus, modelul S568 beneficiaza si de celelalte functii Spirit, printre care: ghiduri de calatorie dezvoltate impreuna cu Wcities, modul pietonal, informatii despre vreme, navigare foto cu NavPix si functia de calculare a rutei economice .

Caracteristici Moov S 568:

- ecran ultra plat de 4,7”
- software Spirit cu Slide Touch
- vizualizare 3D cu TruMap
- cautare Google prin Bluetooth
- mod de explorare
- ghiduri de calatorie Wcities
- mod pietonal
- ruta economica
- functie de vizualizare foto NavPix ™
- apeluri hands-free
- informatii despre vreme
- SiRFstarIII cu InstantFixII
- MP3 si video player
- cele mai recente harti de tari europene
- informatii despre trafic
- informatii despre limitele de viteza


 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?