hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Microsoft Surface are probleme cu tastatura Touch Smart

Microsoft Surface are probleme cu tastatura Touch Smart

calendar_month 09 Nov 2012, 15:00
Touch Cover-ul care poate fi atasat tabletelor Microsoft Surface pare a avea deficiente de fabricatie. Tastatura, care este integrata in husa speciala a Surface-ului, se desprinde, dupa cum reclama mai multi utilizatori care au cumparat deja device-ul.
Microsoft Surface este o tableta pe care Microsoft pariaza in lupta cu ceilalti producatori de astfel de gadgeturi. Tabletei ii se poate atasa si tastatura Touch Cover, un alt element pe care chiar Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, l-a laudat in toate prezentarile publice ale produsului.
Din pacate pentru Microsoft, accesoriul, care este extrem de subtire si cu un design general excelent, are probleme de fabricatie. Partea de tastatura care este practic integrata in husa se desprinde de aceasta in locurile in care se afla si magnetii care inchid accesoriul.

Deocamdata, Microsoft nu a facut niciun comentariu pe marginea problemelor semnalate chiar si de site-uri internationale de tehnologie. Dar, probabil, reprezentantii firmei vor publica o declaratie in curand, in cazul in care numarul de reclamatii se va inmulti.
Sursa: Business Insider 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?