hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Microsoft Kinect intra in Cartea Recordurilor ¬ 10 milioane de unitati vandute

Microsoft Kinect intra in Cartea Recordurilor ¬ 10 milioane de unitati vandute

calendar_month 10 Mar 2011, 13:27
Cartea Recordurilor tocmai a fost completata cu categoria “cel rapid vandut dispozitiv electronic din lume”. Este vorba de Kinect, despre care Microsoft sustine ca s-a vandut in 10 milioane de unitati de la lansarea sa din luna noiembrie a anului trecut si pana acum.
Atentie: 10 milioane de unitati in numai cateva luni! Asta inseamna ca Microsoft Kinect a reusit sa bata chiar si vestitele recorduri de vanzari ale iPhone si iPad. Punem pariu ca Apple se astepta la asta…

Chiar daca raportul Microsoft referitor la Kinect arata, de fapt, numarul total de unitati livrate de catre companie spre magazine sau spatii comerciale si nu la cumpararea efectiva a acestor produse, numarul vanzarilor este, cu siguranta, destul de apropiat de cele 10 milioane.
In raportul emis de catre Guinness Book, se arata ca ceea ce a facut ca Kinect sa ajunga cel mai rapid vandut dispozitiv electronic din lume a fost media de 133.333 de unitati vandute zilnic (incepand cu data de 4 noiembrie 2010) dar si cele 8 milioane de unitati vandute in primele doua luni de la lansare, din perioada sarbatorilor de iarna.

Ca o completare a raportului Guinness, Microsoft vine sa afirme faptul ca, pe langa dispozitivele in sine, a vandut inca 10 milioane de jocuri pentru Kinect.
Nu ne mai ramane sa spunem decat “Jos palaria, Kinect!”.
Sursa 

Sondaj

Care credeti ca a fost cel mai asteptat film din 2023?