Logitech lanseaza tastatura Wave Keys
3/35342
calendar_month 11 Oct 2023, 14:45


O tastatura ergonomica accesibila care promoveaza confortul si starea de bine a utilizatorului atat acasa cat si la birou

Astazi, Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) a lansat Wave Keys si Wave Keys for Business, un model de tastatura ergonomica wireless care raspunde nevoii crescute de confort la birou. Wave Keys are un design curbat compact pentru o tastare mai confortabila precum si un suport integrat pentru incheietura mainii care asigura comoditate in utilizare pe tot parcursul zilei. Pe masura ce oamenii de toate varstele petrec tot mai mult timp in fata computerelor cresc si nevoile ergonomice. Potrivit raportului de piata publicat recent de RationalStat, aceste nevoi vor creste global cu 4,6% in urmatorii sapte ani.

„Credem ca toata lumea merita sa se simta bine la sfarsitul unei zile de munca, asa ca ne-am propus sa proiectam elementele esentiale ale spatiului de lucru, pe cat de atractive si accesibile, pe atat de ergonomice”, a declarat Art O'Gnimh, director general al Core Personal Workspace Logitech. Wave Keys garanteaza confortul spatiului de lucru datorita designului sau aprobat de ergonomisti de top”

Forma curbata a Wave Keys plaseaza mainile, incheieturile si antebratele intr-o pozitie naturala de tastare, iar suportul de palma integrat ofera mai mult sprijin pentru incheietura mainii pe tot parcursul zilei. Forma sa compacta se potriveste multor tipuri de birouri personale sau de la locul de munca.

Wave Keys este proiectat in conformitate cu obiectivul Logitech de a crea produse care imbunatatesc viata oamenilor. Impactul social si impactul asupra mediului sunt factori luati in considerare in cadrul fiecarei decizii de proiectare. Wave Keys este certificat neutru in carbon, la fel ca restul produselor Logitech, iar ambalajul din hartie provine din paduri certificate FSC™ si din alte surse controlate. Piesele din Wave Keys includ plastic reciclat certificat post-consum pentru a oferi o a doua viata electronicelor iesite din uz, 61% pentru Graphite si 46% pentru Off-White.

Tastatura Wave Keys este compatibila cu mai multe sisteme de operare si poate fi conectata prin Bluetooth® sau prin receiverul Logi BOLT, care a fost inclus pentru o securitate sporita, cu pana la trei dispozitive simultan, cum ar fi de exemplu Mac, PC si iPad. Printr-o simpla apasare de buton utilizatorul poate comuta cu usurinta intre dispozitivele conectate. Pentru zile mai linistite la birou, utilizatorii isi pot personaliza experienta cu aplicatia Logi Options+. Acestia pot da comenzi rapide cum ar fi „nu deranjati” pentru a ramane concentrati asupra activitatii sau pot crea actiuni inteligente care economisesc timp si mentin fluxul de lucru cum ar fi „rutina de dimineata” pentru un start mai usor al zilei sau setarea unui timp de relaxare care ofera pauze de odihna binemeritate pe tot parcursul zilei.

Wave Keys este cel mai recent produs adaugat seriei ERGO de la Logitech, alaturi de  Lift Vertical Ergonomic Mouse  si alte produse create pentru confortul la locul de munca si sustine abordarea companiei centrata pe individ si bazata pe stiinta. Tastatura a fost realizata cu atentie, cu mai multe etape de testare a utilizatorilor, inclusiv in Ergo Lab-ul de la Logitech si are aprobarea US Ergonomics.

Wave Keys pentru afaceri

Pentru companiile care acorda prioritate confortului angajatilor, Wave Keys for Business ofera un produs ergonomic, ideal pentru angajatii care cauta o tastatura comoda cu tastare facila instantanee. Tastatura este echipata cu tehnologie wireless securizata Logi Bolt, permitand echipelor IT sa furnizeze un produs confortabil si usor de folosit, cu asistenta globala pentru utilizatori  in Windows, macOS, Chrome OS si alte sisteme de operare de top.Produsul Wave Keys for Business vine echipat cu tehnologia wireless Logi Bolt pentru a oferi conexiuni sigure chiar si in medii wireless aglomerate si este proiectat pentru a indeplini standardele de securitate din ce in ce mai stricte ale companiilor de astazi.  Echipele IT pot monitoriza de la distanta tastaturile prin Logitech Sync pentru a se asigura ca dispozitivele echipei lor functioneaza corect si sunt actualizate la timp. Aplicatia Logi Options+ este, de asemenea, disponibila pentru implementare in masa catre angajati, pentru o experienta personalizata a utilizatorului, inclusiv simplificarea sarcinilor repetitive cu Smart Actions sau configurarea comenzilor rapide ale tastaturii.

Pret si disponibilitate 

Wave Keys va fi disponibil in varianta de culoare Graphite incepand cu 13 octombrie 2023 pe www.logitech.com si la alti retaileri globali la un pret de vanzare cu amanuntul recomandat de 399,9 RON. Wave Keys for Business in varianta Graphite va fi disponibila pe www.logitech.com si prin distribuitori autorizati incepand cu noiembrie 2023.