Logitech isi extinde portofoliul conceput pentru Mac pentru o integrare perfecta cu ecosistemul Apple
3/36823
calendar_month 30 Mai 2024, 14:30


Cele mai noi produse Logitech MX for Mac ofera aspect si comenzi rapide dedicate pentru macOS


Logitech anunta astazi lansarea unei noi game de produse Logi for Mac, menite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor Mac. Gama de produse Designed for Mac include MX Keys S pentru Mac, MX Keys S Combo pentru Mac, MX Anywhere 3S pentru Mac si MX Keys Mini pentru Mac. Produsele sunt adaptate pentru a spori performanta, productivitatea si confortul la birou, raspunzand nevoilor diverse ale utilizatorilor de macOS si iPadOS si au aspect si culori dedicate care completeaza ecosistemul Apple.

„Logitech se angajeaza sa ofere solutii inovatoare, centrate pe utilizator, care se integreaza perfect cu ecosistemul Apple si concepute in mod sustenabil”, a declarat Delphine Donné, vicepresedinte si director general al Personal Workspace Solutions Logitech. „Cu accent pe optimizarea fluxului de lucru, a productivitatii si a confortului, portofoliul nostru Designed for Mac ofera utilizatorilor Apple posibilitatea de a-si elibera potentialul creativ si de a se bucura de confort pe tot parcursul zilei la birou, fara a sacrifica compatibilitatea si aspectul Mac.”

Noile produse din portofoliul MX pentru Mac sunt disponibile in culori care se potrivesc cu designul computerelor Mac, raspund nevoilor multiple ale utilizatorilor si sunt integrate intr-un ecosistem unificat prin aplicatia de personalizare si control usor de utilizat Logi Options+.

●  MX Keys S pentru Mac: o tastatura cu tastare confortabila si precisa si cu un aspect actualizat dedicat pentru Mac, echipata cu iluminare inteligenta si Smart Actions, o functie care economiseste timp in aplicatia Logi Options+ pentru a simplifica fluxurile de lucru.
● Combo MX Keys S pentru Mac: primul combo MX conceput pentru Mac care include tastatura MX Keys S pentru Mac, mouse MX Master 3S pentru Mac si MX Palm Rest. 
● MX Anywhere 3S pentru Mac: un mouse compact creat pentru Mac care ofera scrolling ultra-rapid, clicuri silentioase si tracking rapid si precis la rezolutie 8K pe orice suprafata. 
● MX Keys Mini pentru Mac: o tastatura minimalista avansata, optimizata pentru Mac si disponibila acum in culoarea Space Gray, care se potriveste perfect in fluxul de lucru pentru a oferi tastare rapida, precisa, iluminare inteligenta si personalizare software care plaseaza fiecare tasta si comanda rapida la indemana. 

Proiectate in mod sustenabil

Logitech isi propune sa proiecteze fiecare noua generatie de produse cu o amprenta de carbon mai mica decat cea anterioara. Ecosistemul Apple este acum imbunatatit cu dispozitive Logitech concepute in conformitate cu principiile Sustainable Design (DfS). Partile din plastic ale noilor produse din portofoliul Logi pentru Mac includ pana la 78% plastic Next Life. Odata cu aceasta lansare, seria MX a trecut pe deplin la utilizarea materialelor plastice reciclate postconsum (plastic PCR), aliniindu-se cu angajamentul companiei fata de sustenabilitate. In plus, Logitech a redus amprenta de carbon a MX Keys S pentru Mac cu 11% fata de versiunea anterioara.

Disponibilitate si preturi

MX Keys S pentru Mac (119 euro), MX Keys S Combo pentru Mac (219 euro),MX Anywhere 3S pentru Mac (99 euro), MX Keys Mini pentru Mac (119 euro) vor fi disponibile la nivel global din mai 2024 pe www.logitech.com si la alti retaileri globali.Aplicatia Logi Options+ este disponibila pentru descarcare gratuita la logi.com/optionsplus.