LOGITECH G lanseaza tastatura pentru gaming PRO X 60 cu tehnologie KEYCONTROL
3/36438
calendar_month 09 Apr 2024, 10:45


Astazi, Logitech G, brand din portofoliul Logitech si principal inovator in tehnologii si echipamente pentru jocuri, lanseaza Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED Gaming Keyboard, o tastatura profesionala compacta care elibereaza spatiu valoros pentru a satisface nevoile in evolutie ale jucatorilor profesionisti.

Jucatorii PRO din Esports cauta mereu cele mai noi si mai bune echipamente pentru a-si imbunatati jocul.  Folosirea unei tastaturi cu dimensiune redusa la 60% a devenit o optiune din ce in ce mai populara printre profesionisti deoarece lasa mai mult spatiu pentru miscarile dinamice ale mouse-ului necesare pentru competitii FPS la nivel profesionist. O tastatura cu dimensiuni reduse este mai usor de pozitionat in spatiul de competitie pentru performanta maxima si este, de asemenea, mai usor de transportat de catre jucatori la turnee.

„PRO X 60 se potriveste perfect pentru jucatorii care au nevoie de o tastatura care se poate adapta la orice configuratie. De asemenea, este foarte usor de transportat atunci cand calatoriti. Imi place." a spus Michaela 'mimi' Lintrup, G2 Esports, Valorant.

Una dintre limitarile tastaturilor cu format mai mic este lipsa unor taste critice de care au nevoie unii jucatori profesionisti. Pentru a rezolva acest lucru, PRO X 60 introduce o noua tehnologie inovatoare, KEYCONTROL, pentru a oferi jucatorilor capacitati de personalizare cu mult peste ceea ce ofera o tastatura standard.

„Avem multi ani de experienta in proiectarea si dezvoltarea de tastaturi pentru si impreuna cu jucatorii profesionisti”, a declarat Brent Barry, head of Esports si PRO Series la Logitech G. „Prin colaborarea noastra cu jucatorii, am adunat informatii importante care au jucat un rol cheie in designul PRO X 60 si au evidentiat necesitatea tehnologiei KEYCONTROL. Aceasta noua tastatura are tot ce si-ar putea dori un jucator profesionist: forma compacta si portabilitate, combinate cu noi tehnologii avansate, toate concepute pentru a le oferi echipamentul si performanta de care au nevoie pentru a castiga.”

KEYCONTROL a fost dezvoltat pentru a extinde capacitatile tastaturii dincolo de cele ale unei tastaturi standard full size.  KEYCONTROL este un instrument usor de utilizat, cu activare in G HUB, care ofera jucatorilor mai multe optiuni de personalizare, permitandu-le sa atribuie pana la 15 functii pe o tasta si sa isi customizeze tastatura in functie de propriul stil.  Atunci cand este combinat cu G-SHIFT, o caracteristica avansata pe care jucatorii o pot atribui aproape oricarui buton (cum ar fi un buton lateral al mouse-ului), utilizatorii pot activa un nou layer de taste si pot avea acces rapid la orice tasta sau comanda. 

„Imi place tastatura PRO originala, dar acum ca jocul meu a evoluat, am vrut ceva mai mic pentru a permite mai mult spatiu pe desktop pentru mouse, fara a pierde toate functiile cheie”, a spus Emma „Emy” Choe, FlyQuest RED, Counter Strike 2, „Acum ca am PRO X 60 cu KeyControl, am mai mult spatiu pentru flick shots, si asta in timp ce imi pot personaliza tastele, astfel incat sa nu ratez nici o functionalitate. Abia astept sa folosesc PRO X 60 in competitii."

PRO X 60 ofera, de asemenea, performanta si fiabilitatea de incredere ale tehnologiei wireless LIGHTSPEED de la Logitech G. LIGHTSPEED wireless a fost proiectat pentru a fi la fel de rapid ca o conexiune prin cablu, dar si extrem de puternic, chiar si in cele mai dificile medii.Cand un jucator profesionist concureaza la un turneu, este inconjurat adesea de mii de oameni care folosesc diverse dispozitive generatoare de RF si diverse retele. Logitech testeaza LIGHTSPEED intr-o camera fara ecou de ultima generatie care genereaza interferente de radiofrecventa pentru a se asigura ca protocolul wireless LIGHTSPEED functioneaza impecabil. Jucatorii profesionisti pot avea incredere ca miscarile lor vor fi inregistrate cu precizie, permitandu-le sa performeze la maximum. 

„Este foarte important sa ai o conexiune fiabila si rapida atunci cand concurezi pentru ca iti doresti sa ai cel mai mic decalaj posibil atunci cand te afli intr-un scenariu competitiv. A avea o conexiune wireless foarte rapida poate face diferenta dintre a castiga si a pierde”, a declarat Evan „Verhulst” Verhulst, TSM, Apex Legends

PRO X 60 este disponibil cu comutatoare GX Optical atat in configuratii tactile cat si liniare, oferind o actionare mai rapida decat comutatoarele mecanice standard pentru un stil de joc 
accelerat. Spre deosebire de comutatoarele mecanice, GX Optical actioneaza prin puterea luminii, trimitand instantaneu comanda data.

Caracteristicile suplimentare ale tastaturii PRO X 60 includ:

●    Taste PBT Dual-shot PBT 
●    Iluminare RGB LIGHTSYNC
●    Comutator mod de joc
●    Rola de volum si comenzi media
●    Bluetooth
●    Adaptor LIGHTSPEED 2:1
●    Geanta de transport

Pret si disponibilitate

PRO X 60 LIGHTSPEED Wireless Gaming Keyboard este disponibila in variantele de culoare negru si alb, pe LogitechG.com si piata locala la un pret de vanzare cu amanuntul recomandat de 999 RON. Pentru mai multe informatii, vizitati LogitechG.com.