Logitech G anunta o tastatura cu profil redus de ultima generatie pentru gaming de inalta performanta - G515
3/36963
calendar_month 25 Iun 2024, 11:30


Design elegant, aspect modern si functionalitate 

Astazi, Logitech G,  marca a Logitech si lider inovator in tehnologii si echipamente pentru gaming,  anunta lansarea  G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard, o tastatura care ofera tehnologii avansate si caracteristici de inalta performanta intr-un design modern cu profil redus.

Tastaturile cu profil redus au un aspect mai placut din punct de vedere estetic si ofera o experienta de tastare performanta. Combinatia dintre tastele cu profil redus si designul mai subtire permite rapiditate la tastare, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de confort si eficienta. 

„Prima tastatura cu profil redus Logitech G a fost emblematicul model G915, renumit pentru calitatea sa exceptionala, performanta de top si caracteristicile de design premium. Designul G515 impinge limitele si mai mult”, a declarat Arnaud Perret-Gentil, Head of PC Gaming, Logitech G.Cu G515, am extins estetica compacta si am inclus cele mai recente inovatii tehnologice ale noastre, cum ar fi LIGHTSPEED, LIGHTSYNC si KEYCONTROL, pentru a oferi jucatorilor o experienta de joc rapida cu functii extinse.”

Cu o inaltime de doar 22 mm, G515 are un design elegant si elimina necesitatea unui suport pentru incheietura mainii, asigurand o sesiune de joc placuta. G515 dispune de comutatoare cu profil redus care se activeaza la o distanta minima - doar 1,3 mm - si o distanta totala de deplasare de 3,2 mm, mai scurta decat cea a tastaturilor traditionale. Acest lucru le permite jucatorilor sa isi accelereze actiunile pe minut.

In plus, G515 a fost realizata cu un strat de spuma de amortizare a sunetului, taste pre- lubrifiate, stabilizatori integrati si PBT Keycaps premium pentru a asigura un confort optim: jucatorii vor avea o senzatie mult mai placuta la tastare, cu un sunet mai rafinat.

Tastatura G515 dispune si de tehnologia KEYCONTROL anuntata recent de Logitech G, oferind jucatorilor capacitati de personalizare cu mult peste ceea ce ofera o tastatura standard. Fiecare tasta poate efectua pana la 15 actiuni diferite, permitand jucatorilor sa-si adapteze tastatura si sa atribuie macrocomenzi, semnale audio, efecte de iluminare si multe altele. Includerea de layers si modifiers precum G SHIFT creste posibilitatile de personalizare. Prin KEYCONTROL, G515 permite personalizare, tunning si control fara precedent.

Caracteristicile suplimentare ale tastaturii wireless G515 LIGHTSPEED TKL includ:

 ● 2:1 LIGHTSPEED Wireless Pairing: jucatorii isi pot conecta mouse-ul de gaming, cum ar fi G502 X PLUS, prin G515 LIGHTSPEED dongle, eliberand un port USB suplimentar. 
● Iluminarea LIGHTSYNC RGB: utilizatorii pot accesa ~16,8 milioane de culori pentru a-si personaliza experienta si pentru a conecta toate echipamentele Logitech G cu G HUB. 
Conectivitatea Tri-Mode versatila permite jucatorilor sa aleaga intre modul LIGHTSPEED wireless, Bluetooth® si USB-C prin cablu de date. 
Pana la 36 de ore de joc continuu si neintrerupt.

Pret si disponibilitate

Tastatura de gaming Logitech G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard este disponibila pe LogitechG.com si la partenerii locali incepand din iulie la un pret recomandat de 745 RON pentru versiunea wireless si 545 RON pentru versiunea cu fir, care se va lansa in cursul acestui an. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?