Logitech a anuntat lansarea MeetUp 2, un video bar USB de conferinta, echipat cu inteligenta artificiala
3/36736
calendar_month 21 Mai 2024, 11:10


MeetUp 2, un video bar de ulima generatie pentru salile de conferinta, bazat pe inteligenta artificiala, proiectat in mod sustenabil

Astazi, Logitech anuntat lansarea MeetUp 2, un video bar USB all-in-one, echipat cu AI si proiectat in mod sustenabil. Odata cu cresterea numarului de spatii tip huddle, apare nevoia de tehnologie care se poate adapta mai multor scenarii, inclusiv pentru cei care prefera implementarea dedicata pe computer sau utilizarea laptopului intr-o configuratie BYOD. MeetUp 2 este usor de configurat si gestionat in spatii mici datorita optiunilor multiple de montare si a gestionarii de la distanta prin Logitech Sync.

Acest produs este un update modern al celebrului model Logitech MeetUp, cel mai vandut webcam de conferinta din istoria Logitech. Noul produs foloseste materiale reciclate si ofera AI alaturi de o implementare facila in salile de conferinte.„MeetUp a dus apelurile video din salile de consiliu in spatiile de meeting tip huddle, facand colaborarea video realizabila si accesibila pentru toata lumea”, a declarat Alistair Johnston, head of collaboration at Futuresource Consulting. Acum, MeetUp 2 este gata sa revolutioneze din nou piata, pe masura ce nevoia de tehnologie pentru spatii de intalnire creste in companiile care adopta modele de lucru hibride.

Functiile video ale RightSight 2 utilizeaza inteligenta artificiala pentru a focaliza si a incadra automat participantii, fie ca se concentreaza pe vorbitorul activ, pe grupul de participanti sau pe fiecare participant individual. Pentru o claritate audio avansata, RightSound 2 utilizeaza algoritmi bazati pe inteligenta artificiala care echilibreaza vocile si filtreaza zgomotul nedorit. MeetUp 2 functioneaza cu platformele de conferinte video cum ar fi Microsoft Teams, Zoom si Google Meet, permitand utilizatorilor MeetUp 2 sa se bucure de functii precum Zoom Rooms Smart Gallery si Microsoft Intelliframe.

MeetUp 2, conceput pentru pana la sase persoane, ofera flexibilitatea implementarii in modul USB cu un computer sau in modul BYOD conectat la un laptop. In setarile BYOD, utilizatorii pur si simplu isi conecteaza laptopurile sau dispozitivele mobile la MeetUp 2 cu cablul USB activ Logitech pentru a rula intalniri video de pe platforma preferata, in timp ce administratorii IT pot monitoriza starea camerei, implementa actualizari si modifica setarile utilizand Logitech Sync.Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?