Laptopurile Inspiron Plus, proiectate sa va conecteze cu tot ce e mai important pentru dumneavoastra
8/8086
calendar_month 27 Iun 2022, 17:16


  • Noile PC-uri Inspiron dispun de ecrane spatioase, de o redare a imaginilor captivanta si de sunet clar, în variantele de dimensiuni de 13, 14 si 16 inci


  • Ideale pentru creatorii de continut, noile laptopuri Inspiron Plus contin cele mai noi inovatii PC


  • Noua familie Inspiron este înregistrata EPEAT Silver în SUA1, iar laptopurile Inspiron si cele 2 în 1 dispun de ambalaje realizate cu pana la 90% din materiale reciclate2Dell a prezentat astazi noua familie Inspiron - în variante disponibile de 13, 14 si 16 inci - care ofera o experienta captivanta în timp ce faceti streaming video, navigati pe retelele sociale, creati continut sau va conectati cu prietenii si familia din întreaga lume.
„Traim într-o lume în care oamenii, în special generatiile mai tinere, doresc sa se conecteze în mod creativ si usor cu prietenii, familiile si restul lumii - totul cu un simplu click, în timp ce îsi pun în valoare personalitatea", a declarat Kevin Terwilliger, vicepresedinte, Inspiron si Vostro, Client Product Group, Dell Technologies. „Aceasta realitate este ceea care a inspirat cel mai recent portofoliu Inspiron, pastrand în acelasi timp productivitatea si calitatea în prim-planul produselor noastre."

Faceti cunostinta cu noul Inspiron Plus
Proiectate pentru a oferi un plus de performanta, noile laptopuri Inspiron Plus sunt gandite pentru cei care doresc sa dea viata proiectelor lor creative si sa le împartaseasca cu ceilalti.
Inspiron 16 Plus, valabil în nuanta Dark Green, este un laptop puternic care dispune de cele mai recente procesoare Intel® Core™ seria H de generatia a 12-a si, optional, de grafica NVIDIA GeForce RTX 3060, care permite editarea rapida a fotografiilor si videoclipurilor. Atunci cand este configurat cu GPU GeForce RTX 3060, acesta ofera acces la o suita puternica de instrumente NVIDIA Studio, inclusiv aplicatiile Broadcast si Canvas. Treceti de la o aplicatie la alta rapid cu noua memorie DDR5 de 4800 MHz, care are o latime de banda de 1,5 ori mai mare decat generatia anterioara de memorie 3200 DDR4.3 Iar datorita maririi cu 15% a suprafetei orificiilor de racire fata de generatia anterioara4, laptopul poate evacua mai mult aer, astfel încat sa functioneze rapid si fara probleme.
Inspiron 16 Plus are o zona activa 16:10 mai mare5, o rezolutie a ecranului de pana la 3k, permitand utilizatorilor sa vada mai mult continut în timp ce lucreaza sau se joaca. Chat-ul video devine si mai confortabil cu cele mai recente tehnologii Inspiron. Camera web FHD încorporata, cu reducere a zgomotului temporal si wide dynamic range, ofera detalii clare. Cele doua microfoane capteaza vocile în mod distinct si vin cu functii de anulare a ecoului si de reducere a zgomotului ambiental bazata pe AI. Un obturator mecanic de confidentialitate a camerei ofera un plus de securitate.

Inspiron 16 Plus îmbunatateste experienta de vizionare cu Dolby Vision® si Dolby Atmos®. Cu Dolby Vision, profitati din plin de gama dinamica superioara a continutului HDR, cu negru infinit si imagine stralucitoare. Continutul din categoria entertainment înregistrat cu Dolby Atmos va permite sa experimentati sunetul exact asa cum a dorit producatorul. Cele patru difuzoare, dintre care doua sunt orientate în sus si doua sunt orientate în jos, ofera un sunet puternic si clar.Cum toata lumea petrece din ce în ce mai mult timp în fata ecranelor, este esential ca ochii sa se simta confortabil. Seria Inspiron Plus este echipata cu ComfortView Plus, o solutie care reduce emisiile nocive de lumina albastra fara a sacrifica culorile reale. Împreuna cu tehnologia de reglare a intensitatii luminoase care elimina palpairea, timpul prelungit petrecut în fata ecranului nu mai pune probleme ochilor dumneavoastra. În plus, aveti la dispozitie cu un touchpad spatios, placut atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Materialul edge-to-edge se întinde pe suportul pentru palma si pe touchpad pentru o suprafata de lucru moderna si neteda.
Inspiron 14 Plus este un nou membru al familiei Inspiron, conceput pentru a raspunde nevoilor celor care doresc un Inspiron Plus, dar prefera un format mai mic. Inspiron 14 Plus este disponibil în varianta Dark Green si ofera performante impresionante într-un design gandit pentru conectivitatea în miscare. Configuratiile selectate atat ale Inspiron 14 Plus, cat si ale Inspiron 16 Plus sunt certificate Intel® Evo™.6

Inspiron 13, 14 si 16 si Inspiron 2 în 1
Laptopurile Inspiron si 2 în 1 ofera performante deosebite pentru nevoile zilnice, fie ca este vorba de verificarea e-mailurilor, postarea pe retelele de socializare sau streaming-ul de muzica si filme. Experienta este personalizabila, facilitand alegerea caracteristicilor care sunt cele mai importante, cu culori optionale, cititoare de amprente, tastaturi retroiluminate si multe altele.

Noua familie Inspiron este animata de Windows 11 si include mai multe optiuni pentru a raspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor, cu procesoare Intel® Core™ de generatia a 12-a sau procesoare AMD Ryzen™ seria 5000 cu grafica AMD Radeon™. Familia Inspiron ofera, de asemenea, posibilitatea de a alege între mai multe optiuni de culoare - Platinum Silver, Pebble Green sau Light Pink.

Noul portofoliu ofera o experienta captivanta în fata ecranului, cu un raport 16:10 si rama îngusta pe cele patru laturi pentru mai mult spatiu de vizualizare. Variantele de rezolutie încep de la FHD+. Solutia optionala ComfortView Plus7 asigura confortul chiar si atunci cand petreceti în fata ecranului perioade lungi de timp.

Avand ca scop mentinerea familiei si a prietenilor aproape, noile caracteristici permit si mai multa conectivitate. Produsele sunt echipate cu o camera web FHD încorporata si microfoane duble cu tehnologie de reducere a zgomotului.
Iar pentru o mai mare flexibilitate, noul Inspiron 14 2 în 1 dispune de un touchpad cu 14% mai mare, oferind spatiu suplimentar pentru navigare. Un stilou activ, optional, ofera o experienta de scriere naturala si precisa.8

În conformitate cu obiectivele Dell pentru 2030, compania este preocupata de solutii, materiale si ambalaje ecologice. Noile laptopuri Inspiron si 2 în 1 sunt înregistrate EPEAT Silver în SUA si dispun de vopsea pe baza de apa cu continut redus de compusi organici volatili (VOC) 100% pe toate partile vopsite. Componentele ambalajului laptopurilor sunt alcatuite din materiale reciclate în proportie de pana la 90%.9

Service
Asistenta si serviciile sunt disponibile pentru toate noile PC-uri Inspiron, cu optiunea Premium Support Plus disponibila pentru Inspiron Plus. Exista, de asemenea, optiunea de a face upgrade la Dell Migrate.


  • Dell Premium Support Plus ofera un plan cuprinzator de asistenta, inclusiv asistenta telefonica 24X7, detectarea automata a problemelor, eliminarea virusilor si optimizarea automata a PC-ului. Sunt incluse, de asemenea, reparatii pentru daune accidentale si asistenta la fata locului în urma diagnosticarii de la distanta.


  • Dell Migrate faciliteaza mai mult ca niciodata transferul datelor, a fotografiilor, a înregistrarilor personale si a fisierelor importante pe noul PC Dell. Transferati întreaga viata digitala pe noul laptop cu ajutorul instrumentului nostru simplu si automatizat.Pretul si disponibilitatea produselor
Inspiron 14 Plus si Inspiron 16 Plus sunt disponibile de astazi în EMEA .
Noile Inspiron 16, 14, 13 si Inspiron 14 2 în 1 sunt deja disponibile în EMEA. Va rugam sa gasiti detalii vizitand site-ul dell.com.

1 Înregistrarea EPEAT poate varia în functie de tara si configuratie. Viziteaza www.epeat.net pentru statusul înregistrarilor pe tari. Se aplica modelelor Inspiron 13 (5320), Inspiron 14 (5420 5425), Inspiron 16 (5620 5625), Inspiron 14 2-in-1 (7420 2n1 7425 2n1) si Inspiron 16 2-in-1 (7620 2n1).


2 Cu exceptia pungilor de plastic, a foliilor, a keyboard pad, a manerului, a etichetelor atasate si a materialelor utilizate pentru a construi sau închide ambalajul. Se aplica tuturor lansarilor de produse noi începand cu aprilie 2021.


3 Pe baza analizei interne Dell fata de generatia anterioara, aprilie 2022.


4 Configuratiile cu grafica Intel® UHD Graphics, grafica Intel® Iris® Xe sau grafica NVIDIA® GeForce® RTX 3050 sau 3050 Ti au o crestere de 11% a suprafetei de evacuare a aerului fata de generatia anterioara. Configuratiile cu placi grafice NVIDIA® GeForce® RTX 3060 au o crestere de 15% a suprafetei de evacuare a aerului fata de generatia anterioara. Pe baza analizei interne Dell fata de generatia anterioara, aprilie 2022.


5 Versus a 16:9 aspect ratio display.


6 Disponibil pe anumite configuratii pentru modelele Inspiron 13, Inspiron 14 Plus, Inspiron 16 Plus si Inspiron 16 2 în 1. .


7 Inspiron 14 2 în 1 nu dispune de ComfortView Plus.


8 Stiloul este vandut separat.


9 Valabil pentru toate produsele Inspirion lansate dupa aprilie 2021.