hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Kingston lanseaza kit-urile HyperX de 2133MHz pentru Intel Core i5

Kingston lanseaza kit-urile HyperX de 2133MHz pentru Intel Core i5

calendar_month 09 Sep 2009, 08:02
Kingston anunta disponibiltatea kit-urilor de memorii de inalta performanta Kingston HyperX, compatibile cu sistemele Intel LGA1156 Core i5 si Core i7. Specificatiile de top: frecventa de lucru 2133MHz, consum de curent de doar 1,65v, latente ultra joase CL8 si profil XMP, recomanda kit-ul de memorii Dual Channel Kingston HyperX 4GB pasionatilor de jocuri si entuziastilor, care sunt gata sa duca platforma Intel Core i5 la un nou nivel.


“Intel si Kingston au colaborat intens la testarea kit-ului de memorie HyperX pe platforma Core i5 si pe chipset-ul P55,” a declarat Geof Findley, Memory Ecosystem Manager, Intel. “Toate memoriile Kingston au obtinut rezultate extraordinare in teste, iar kit-urile Dual Channel de inalta performanta s-au comportat extraordinar. Datorita kit-urilor Kingston HyperX si noului procesor Core i5, platforma Nehalem ridica standardele de performanta la un alt nivel atat pentru utilizatorii obisnuiti, cat si pentru entuziasti.”

Kingston a conceput o gama larga de produse HyperX XMP cu diferite frecvente pentru toate categoriile de utilizatori, pentru a beneficia de avantajele oferite de platforma Core i5. Kit-urile de memorie HyperX de 1,65 v sunt disponibile in kit-uri de 4GB la frecvente de 1333, 1600, 2000 si 2133MHz. La sfarsitul lunii septembrie, Kingston va introduce pe piata kit-urile de 8GB la frecvente de 1333 si 1600MHz, pentru utilizatorii sistemelor de operare pe 64 de biti.

“In colaborare cu parteneri precum Intel, Asus, Gygabyte si MSI, am reusit sa dezvoltam o gama de kit-uri de memorie capabile sa genereze performante imbatabile pe cele mai puternice platforme care vor fi lansate in decursul acestei saptamani,” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd. “In timp ce kit-urile de 2133MHz sunt destinate entuziastilor si pasionatilor de overclocking, kit-urile de 1600MHz sunt alegerea ideala pentru utilizatorii obisnuiti care vor sa isi construiasca propriile configuratii cu platforma P55 si procesoare cu 1156-pini”.
 

Sondaj

Ce placa video aveti?