hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Kingston anunta memorii HyperX de 12GB pentru Intel Core i7, X58

Kingston anunta memorii HyperX de 12GB pentru Intel Core i7, X58

calendar_month 18 Nov 2009, 16:00
Kit-urile de 12GB sunt ideale pentru entuziasti, dar si pentru utilizatorii care doresc sa obtina performante maxime pe sistemele de operare pe 64 de biti.

Kingston Technology Europe Ltd, companie subsidiara a Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, anunta disponibilitatea kit-urilor Triple Channel Kingston HyperX de 12 GB, destinate platformelor Intel LGA1366 Core i7. Noile kit-uri sunt formate din sase module DDR3 de 2GB fiecare, au profil XMP si o frecventa de lucru de 1600 MHz, functionand la o tensiune de numai 1,65 volti.

“Cei care prelucreaza frecvent materiale video de inalta calitate, folosesc aplicatii de randare grafica sau prelucreaza imagini de foarte mari dimensini, vor descoperi un spor de performanta binevenit cu noile kit-uri Triple Channel Kingston HyperX de 12 GB”, a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd.


Kit-urile de memorii au fost testate cu succes pe placi de baza precum Gigabyte GA-X58-UD6 si Asus P6T Deluxe. Kit-urile de memorie Kingston HyperX beneficiaza de garantie pe viata.
Kingston Technology a mai lansat un kit de 12 GB, format doar din trei module, in mai 2008, insa pretul acestuia este de aproape patru ori mai mare decat pretul noului kit HyperX de 12GB. (aproximativ 5700 lei, TVA inclus, fata de doar 1497 lei, TVA inclus, cat costa noul kit).
Sursa: Kingston Technology / HIT.ro 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?