hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Intel intra in nebunia gadgeturilor smart. Seful companiei da tonul unei noi abordari a pietei

Intel intra in nebunia gadgeturilor smart. Seful companiei da tonul unei noi abordari a pietei

calendar_month 08 Oct 2014, 11:25
Pentru angajatii Intel, noul sef al companiei, Brian Krzanich, este o ciudata combinatie intre Geppetto si Ucenicul Vrajitor, imputernicita si cu atributele de director executiv. Krzanich isi imparte timpul intre sedinte, vizite la targurile de gadgeturi noi aparute si surubareala continua la mici roboti casnici si drone.
Pasiunea lui Krzanich pentru segmentul StartUp este generata si de incercarea de a acoperi cat mai rapid pierderea de 1,25 miliarde de dolari survenita in urma incercarii de a controla piata de chipuri pentru telefoane mobile. Iar pentru a demonstra ca Intel este capabila sa abordeze si alte piete, Brian Krazanich nu se da in laturi de la nimic.

Dupa ce inginerii companiei au pus la punct un sistem termostat capabil sa deserveasca un intreg oras, inclusiv facilitatile industriale ale unei asemenea asezari, Krzanich a instalat o versiune la scara mai mica in casa sa din San Jose. Nemultumit de unele neajunsuri ale programului, seful Intel a rescris codul Unix al acestuia dupa care le-a inmanat inginerilor din subordine modificarile, aminteste publicatia Businessweek.
Cititi mai multe despre "Intel intra in nebunia gadgeturilor smart. Seful companiei da tonul unei noi abordari a pietei" pe Business24 

Sondaj

Folositi internetul pentru: