hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  iHome iHMP5, castile care pot fi folosite si ca boxe

iHome iHMP5, castile care pot fi folosite si ca boxe

calendar_month 19 Aug 2009, 07:25
iHome a lansat o preche de casti care, la nevoie, pot fi folosite si ca un mic sistem de boxe stereo. Un amplificator integrat le permite sa foloseasca la maxim puterea celor doua difuzoare, atunci cand nu sunt folosite ca si cati audio.

Cu siguranta ca cei mai multi dintre voi ati mai vazut casti puternice si de mari dimensiuni asezate si folosite in acest fel, ca si mini-boxe portabile, sau poate chiar ati incercat cu propriile casti lucrul acesta, dar iata ca exista si produse la care o astfel de functie este integrata in mod expres in lista de specificatii.
Castile, numite iHome iHMP5 au doua difuzoare de 50mm si sunt dotate cu un mic amplificator alimentat cu baterii, necesar atunci cand sunt folosite ca si boxe. Acelasi amplificator asigura in restul timpului o cantitate mai mica, dar suficienta de putere pentru modul normal de folosire, si anume acela de casti propriu-zise.
Mufa este una standard de 3.5mm, iar pe firul de la casti exista si un potentiometru de volum, cu clema, usor de agatat oriunde pe haine.
iHome iHMP5 vor fi isponibile pe rosu, albastru sau argintiu la pretul de 70$.
 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?