hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Gigabyte lanseaza un nou miniPC - Gigabyte Brix

Gigabyte lanseaza un nou miniPC - Gigabyte Brix

calendar_month 10 Iun 2014, 14:00
PC-urile small factor sunt inca in preferintele publicului, desi acestea ofera performante ceva mai scazute si posibilitati mai mici de upgrade decat PC-urile traditionale.
Gigabyte a pregatit un nou device de gen, destinat celor care doresc sa ofere cat mai putin spatiu PC-ului de acasa. Brix, sau Brix GB-BXBT-2807 este un device de 4.5 x 4.2 x 2.2 inch, care vine cu un Celeron dual-core si Intel HD Graphics, oferind suficiente performante pentru uzul normal, dar departe de a reprezenta o solutie pentru pretentii mai mari.

Conectivitatea este varianta si include HDMI, Ethernet, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0, Bluetooth 4.0 si Wi-Fi. Utilizatorii vor trebui sa foloseasca propriile memorii si variante de stocare, pentru ca miniPC-ul vine fara aceastea. Exista un singur slot pentru o memorie DDR3L 1333, iar Brix suporta SSD sau un HDD de 2.5 inch, adica hard-disk de laptop.
La 130 de dolari, cat costa, este o solutie perfecta pentru un sistem de entertainment, iar Brix poate fi achizitionat de la diferiti retaileri, inclusiv Amazon.
Sursa: Slashgear 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?