Genesis lanseaza mousii de gaming Krypton 200 si 220
7/7745
calendar_month 27 Sep 2021, 14:29
Mousii de gaming Krypton 200 si 220 au un design ergonomic, o greutate redusa, butoane programabile, memorie interna pentru setari si iluminare RGB care completeaza setup-ul de gaming si ii ofera personalitate.

Genesis Krypton 200 este echipat cu un senzor optic cu 6400 DPI, care vine in intâmpinarea nevoilor gamerilor ce sunt in cautarea preciziei si a rapiditații in miscare. Sensibilitatea mouse-ului poate fi setata pe sase nivele, iar setarea de DPI este afisata de un indicator LED. Switch-urile folosite pentru acest model sunt silențioase, fiind alese special pentru gamerii nocturni, oferind jucatorilor o experiența placuta de utilizare.

Genesis Krypton 200 beneficiaza de sase butoane programabile, iar setarile lor pot fi modificate cu ajutorul software-ului. Programul permite utilizatorilor sa seteze funcții noi butoanelor sau chiar comenzi macro. Carcasa neagra, cu un finisaj mat, beneficiaza de iluminare RGB cu efect PRISMO. Logo-ul Genesis si o linie subtila sunt ilumiate discret de LED-urile ce se afla in partea din spate a carcasei.

Al doilea model, Genesis Krypton 220 se bucura de aceeasi iluminare RGB. Acest mouse de gaming are o forma puțin mai agresiva si benzi cu LED-uri care traverseaza parțile laterale ale carcasei. Switch-urile principale sunt diferite, iar durabilitatea lor este calculata la 10 milioane de click-uri. Numarul butoanelor si posibilitațile variante de configurare sunt identice in cazul celor doua modele.

Cei doi mousi de gaming au o greutate foarte mica, de doar 76 grame in cazul lui Krypton 220 si 77 grame in cazul lui Krypton 200. Modelele beneficiaza de o memorie interna pentru salvarea setarilor pentru a putea fi folosite cu usurința pe mai multe dispozitive. Senzorul performant suporta o accelerație de pâna la 22 G si urmareste precis miscarile cu o viteza de pâna la 66 inci pe secunda având o rata de raportare de 1000 Hz.

Mousii de gaming Genesis Krypton 200 si Krypton 220 se conecteaza la PC cu cablurile USB de 1,8 m, fiind compatibile cu cele mai populare sisteme de operare.
Mousii de gaming vor fi disponibili de Black Friday la pretul recomandat de 65 lei pentru Krypton 200, respectiv 72 de lei pentru modelul Krypton 220.