hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Galaxy S4 este de doua ori mai rapid decat iPhone 5 si Galaxy S3 (teste benchmark)

Galaxy S4 este de doua ori mai rapid decat iPhone 5 si Galaxy S3 (teste benchmark)

calendar_month 21 Mar 2013, 09:00
Am scris despre faptul ca designul noului Sasmung Galaxy S4 nu ne-a impresionat dar, in acelasi timp, am punctat si faptul ca pe parte de hardware avem de-a face cu un adevarat monstru.
Pana de curand, aveam doar specificatiile pe hartie, cum se spune, dar iata ca au aparut si primele rezultate comparative care pun smartphone-ul de la Samsung in topul listei celor mai performante telefoane ale momentului.

Potrivit specialistilor Primate Labs, citati de Boy Genius Report, Galaxy S4 cu adevarat impresionant. Scorul obtinut in Geekbench 2 (standard) indica 3.163 de puncte acumulate de Galaxy S4. Urmatorul clasat este, asa cum ne asteptam, HTC One, insa diferenta este destul de mare: ONE-ul a obtinut un scor de 2687 puncte, destul de bun, dar incomparabil cu cel al device-ului sud-coreean. LG Nexus 4 a obtinut 2040 de puncte in aceleasi teste, iar Galaxy S3 1717 puncte. iPhone 5 se afla abia pe locul 5, cu doar 1596 de puncte.
(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

De precizat este faptul ca testul a fost realizat cu versiunea "americana" a Galaxy S4 (chipset quad-core Snapdragon), ce este mai putin dotata hardware decat versiunea internationala a smartphone-ului (chipset cu opt nuclee).
Sursa: BGR, PrimateLabs
Sursa foto: PrimateLabs