Frumusete si performanta: noul XPS Desktop
7/7785
calendar_month 28 Oct 2021, 12:00

Autor: Donnie Oliphant, Senior Director of XPS

XPS este unul dintre cele mai ravnite marci din industria PC-urilor, fiind apreciat pentru convergenta perfecta dintre designul elegant si tehnologia de ultima ora. Dar un dispozitiv XPS ofera întotdeauna mai mult la decat lasa sa se vada. Cu aproape 42% mai mare decat predecesorul sau (27L vs 19L)1, noul desktop XPS vine cu o suita extinsa de tehnologii performante de ultima generatie si o arhitectura de racire mai robusta, fiind astfel cel mai puternic desktop XPS realizat vreodata2.

Creativii, gamerii si practic oricine doreste sa-si dezvolte pasiunile pot detine acum un computer sofisticat, cu performante superioare si design minimalist.

Performanta
Indiferent daca sunteti un artist aspirant sau un virtuoz experimentat, veti atinge performanta cu noile procesoare desktop Intel Core de a 12-a generatie (pana la i9) foarte potrivite pentru proiecte creative si sesiuni de jocuri, alaturi de cele mai impresionante optiuni grafice disponibile pe piata, fie cu NVIDIA® GeForce RTX ™ 30 Series GPU (pana la 3090) sau AMD Radeon™ RX GPU (pana la 6900 XT). Combinat cu memoria DDR5 de ultima generatie cu o viteza cu pana la 50% mai mare decat DDR43, precum si cu PCIe Gen5 graphics ready, noul desktop XPS va ofera o putere incredibila gata sa rezolve orice sarcina pe care i-o încredintati.


CAPTION: Primul XPS Desktop cu racire cu lichid optionala 4

Ce poate fi mai cool decat sa fii (liquid) cool?

Inginerii nostri au reproiectat cu atentie arhitectura termica a dispozitivului pentru a maximiza performanta si a atenua acustica prin îmbunatatirea fluxului de aer. Rama frontala a sasiului este proiectata pentru a aspira aer rece si pentru a-l circula din fata în spate si în afara. Noul desktop XPS este cu pana la 21% mai rece sub sarcina (cu o solutie de racire de 125 W) sau cu pana la 18% mai rece sub sarcina cu racire cu lichid (în comparatie cu noua solutie termica de 125 W)5. Iar noile ventilatoare cu turatii mari (pana la 5.000 rpm) functioneaza mai eficient la viteze mai mici, ceea ce face ca sistemul sa fie mai putin zgomotos. În general, noul desktop este cu 50% + mai silentios sub sarcina fata de generatiile anterioare6, astfel încat sa va puteti concentra doar pe finalizarea acelui $h*t la care lucrati.

CAPTION: Sunt la moda gadget-uri care se integreaza ca o piesa de mobilier. Livrat în nuante deschise sau închise la alegere, desktop-ul XPS se armonizeaza cu orice mobilier.

Noul desktop XPS este proiectat atent pentru a se potrivi perfect în orice mediu, la fel ca restul gamei XPS. Echipa noastra de designeri a explorat cele mai noi materiale si a testat diverse finisaje, texturi si culori pentru a-l face sa arate mai putin ca un PC si mai mult ca un obiect natural si autentic, care se încadreaza armonios în spatiul dvs., cu porturi de acces care nu va distrag atentia si linii simple. Vine cu doua game elegante de culori - deschise si întunecate - inclusiv Night Sky si o optiune din aluminiu, Platinum Silver. Baza din aluminiu adauga un nivel suplimentar de echilibru modelului nostru argintiu.Pasiune

Clientii nostri XPS au un spirit de învingator si sunt întotdeauna gata sa accepte urmatoarea lor provocare. Întotdeauna învata, cresc si îsi extind seturile de abilitati. De aceea, este important sa aveti un computer personalizabil, astfel încat sistemul sa poata fi actualizat pentru a satisface cerintele crescute de performanta în timp. Pe baza sasiului XPS, puteti actualiza cu usurinta CPU, GPU, memoria, stocarea si altele pentru a tine pasul cu noua tehnologie pe masura ce aceasta devine disponibila. În esenta, investiti în tehnologia care evolueaza asa cum evolueaza si pasiunea ta.

Creator Edition

Cei care aspira sa-si dezvolte abilitatile de creare de continut digital, fie ca este vorba de fotografie, design grafic, productie muzicala si nu numai, pot accesa „Creator Edition” care vine cu configuratii preselectate gata pregatite pentru solicitarile creative.

Asistenta la nivel superior

Pe langa configuratii hardware remarcabile pentru divertisment sau de munca de birou, experienta Dell este completata de software, asistenta si servicii.
Dell Technologies ofera asistenta prin telefon 24 × 7, detectare automata, proactiva si predictiva a problemelor si servicii la fata locului dupa diagnosticarea de la distanta. Aflati mai multe despre Dell Premium Support Plus si serviciile noastre suplimentare aici.
Cu Dell Mobile Connect, puteti integra fara probleme PC-ul Dell cu smartphone-ul. Atat utilizatorii Android, cat si iOS pot acum sa efectueze apeluri, sa trimita mesaje, sa oglindeasca complet ecranul telefonului pentru a va folosi aplicatiile, sa primeasca notificari si transfere fisiere7 prin drag and drop între telefon si computerul Dell. Dell Mobile Connect este disponibil pentru descarcare gratuita din Microsoft Store.
Doriti un mana de ajutor pentru a cumpara un echipament nou, de vis? Cu noul program Dell Trade In, puteti transforma orice dispozitiv electronic eligibil (Dell si non-Dell) în credit pentru urmatoarea achizitie, instantaneu. Desi va fi lansat initial în SUA, acest program va fi lansat si în alte tari la începutul anului viitor.

Disponibilitate

Noul Desktop XPS Desktop va fi disponibil la sfarsitul acestei toamne si va fi echipat cu Windows 11. Mai multe informatii, în dosarul de presa.

 Dell Mobile Connect este disponibil pe echipamente Inspiron, Vostro, G-Series, Alienware si Consumer XPS cu Windows 10, achizitionate dupa 1 ianuarie 2018. Nu este disponibil pe Windows 10 în S Mode. Dell Mobile Connect’s smartphone Companion App trebuie descarcat de pe App Store si necesita Android 6 (sau editiile urmatoare) sau iOS 11 (sau editiile urmatoare). La echipamentele iOS, transferal de fisiere este limitat la foto/video.

1 Pe baza analizelor interne din octombrie 2021.


2 Pe baza analizelor interne din octombrie 2021.


3


4 Pe baza analizelor interne din octombrie 2021. Aceasta imagine are doar rol de ilustratie. Componentele reale pot diferi usor fata de imaginea prezentata.


5 Pe baza testelor interne din octombrie 2021.


6 Pe baza testelor interne din octombrie 2021. Rezultate valabile cand sunt testate toate optiunile de racire.