hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Fii productiv oriunde si oricand cu un monitor usor, portabil, intr-un design elegant si subtire

Fii productiv oriunde si oricand cu un monitor usor, portabil, intr-un design elegant si subtire

calendar_month 05 Iul 2022, 12:43
Într-o lume unde totul se desfasoara într-un ritm alert, mobilitatea este o caracteristica distinctiva a vietii de zi cu zi ce necesita o flexibilitate mai mare. Fie ca se afla acasa sau la birou, cu prietenii sau cu colegii, lucrând sau relaxându-se, utilizatorii au nevoie de solutii care sa tina pasul cu stilul lor de viata dinamic. Astfel, Philips Monitors lanseaza 16B1P3302, un monitor usor, de 16" (15,6" / 39,6 cm diag.), portabil, ce dispune de caracteristici pentru divertisment si productivitate sporita. Toate acestea se regasesc într-un design elegant si subtire.
Caracteristici principale


  • Tehnologie IPS LED Wide View pentru culori autentice si precise


  • Ecran Full HD 16:9 (1920 x 1080) pentru imagini clare si detaliate


  • Un cablu USB matisat pentru flexibilitate


  • Vizualizare Dual-Screen pentru productivitate sporita


  • USB-A cu tehnologie DisplayLink pentru prezentari si partajare a ecranului fara dificultate.


  • Design pliabil si elegant pentru flexibilitate cu stil.


"Monitorul portabil Philips 16B1P3302 a fost creat pentru stilul de viata activ si în miscare de astazi. Am depasit mediul de lucru si viata profesionala traditionala, adoptând stilul hibrid si flexibilitatea extrema. Acest model combina caracteristicile de productivitate si performanta ale unui monitor fix cu portabilitatea usoara a unui laptop", precizeaza Carlos Sanchez, Senior Product Manager pentru MMD Monitors & Displays.
Portabilitate si performanta
Philips 16B1P3302 are toate caracteristicile necesare pentru a fi util într-o varietate de scenarii, de la biroul clasic, la work from home si alte tipuri de solutii mobile de lucru. Ecranul sau Full HD 16:9 cu tehnologie SmartImage este compact pentru a fi transportat si depozitat cu usurinta, oferind în acelasi timp un impact vizual puternic, cu detalii clare, culori vii si un contrast bogat. Tehnologia IPS ofera unghiuri de vizualizare generoase de 178°/178°, astfel încât utilizatorii se pot bucura de afisaj din aproape orice pozitie.
Cu Philips 16B1P3302 flexibilitatea este cu adevarat garantata multumita caracteristicilor concepute pentru a facilita lucrul sau divertismentul în timp ce esti pe drum. Cablul matisat USB-reversibil este moale si se pliaza pentru a încapea în orice geanta. Conectorii tip C si tip A ofera utilizatorilor posibilitatea de a transfera date rapid, a reîncarca monitorul si de a se bucura de imagini la rezolutie înalta folosind smartphone-ul sau laptop-ul, având astfel avantajul unui ecran secundar pentru productivitate si prezentari.
În completarea acestor functii, Philips 16B1P3302 include un stand ce se înclina de la 0° la 90° si tehnologiile LowBlue si Flicker-free pentru diminuarea oboselii ochilor.
Pret si disponibilitate
Philips 16B1P3302 va fi disponibil începând cu luna iulie la pretul de 1179 lei. 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?