hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  EVOLIO lanseaza Evobook 2 si magazinul de carte electronica

EVOLIO lanseaza Evobook 2 si magazinul de carte electronica

calendar_month 25 Nov 2011, 15:21
Evolio a lansat astazi un nou eBook Reader, Evobook 2, si propria librarie virtuala. Potrivit producatorului, noul Evobook are un ecran imbunatatit, bazat pe tehnologia e-ink in 16 nuante de gri, dar si o autonomie mai mare a bateriei.

Evolio spune ca ecranul Ebook-ului Evobook 2 ofera un contrast cu 50% mai mare decat cel disponibil pe varianta anterioara a gadgetului, iar bateria tine cu 25% mai mult. Device-ul dispune de accelerometru, are un design slim de 8 mm si o greutate de doar 90 de grame.
EvoBook 2 ar putea candida probabil pentru titlul de cel mai usor e-book reader din lume. Gadgetul este configurat pentru cititorii de limba romana si suporta majoritatea formatelor de de carti electronice: PDF, ePub, TXT, PDB, FB2, HTML, RTF, MOBI, Adobe DRM. Pe parte audio, EvoBook 2 suporta MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, OGG, avand o autonomie de 25 de ore de muzica.
Evolio a anuntat astazi si lansarea propriului magazin digital de carte: eBooks.Evobook.ro care ofera citirilor aproximativ 200 de titluri din literatura. In plus, magazinul online ofera si o sectiune de descarcare gratuita de carti.
EvoBook 2 costa 639 de lei. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: