Descoperiti premiatul Odyssey Neo G9!
3/36288
calendar_month 05 Mar 2024, 13:30


Cei de la Samsung ne prezinta monitorul Odyssey Neo G9 ce a stabilit un nou standard cu ecranul sau Dual UHD de 57 de inchi, combinand claritatea vizuala de neegalat cu tehnologia de ultima ora pentru a oferi o experienta de joc captivanta, precum si cresterea productivitatii.

Iata mai jos prezentarea lui Odyssey Neo G9:

Acest monitor de ultima generatie este echivalentul a avea doua monitoare de 32 de inchi intr-o singura unitate, cu un ecran curbat 1000R pentru imersiune maxima. Cu tehnologia Quantum Matrix, cuplata cu o rata de reimprospatare de 240 Hz si un timp de raspuns de 1 ms, Odyssey Neo G9 ofera, de asemenea, imagini vibrante, control precis si actiune fara intreruperi in fiecare cadru.

Odyssey Neo G9 a primit note inalte de la mass-media, cum ar fi Newsweek si Techaeris, acesta din urma recunoscandu-l drept „primul monitor UHD dublu din lume, care se livreaza cu pica”. De fapt, Odyssey Neo G9 a castigat un loc in categoria „Cel mai bun din 2023” a Techaeris, subliniind performanta impresionanta si caracteristicile lui Odyssey Neo G9 care fac din monitor o alegere remarcabila pentru jucatori.

 Imbratisand viitorul jocurilor cu performanta de varf

In ceea ce priveste jocurile, Pocket-lint a salutat Odyssey Neo G9 ca fiind o fiara „de-a distruge specificatiile”, spunand ca „niciun alt produs la momentul scrierii nu va va oferi experienta pe care Neo G9 este capabil sa o ofere”. Techaeris a remarcat performanta de neegalat a monitorului, care este „in afara topurilor”, in timp ce Newsweek a numit Neo G9 „o putere care va duce configuratia la urmatorul nivel”.

Odyssey Neo G9 este urmatoarea generatie de monitoare de gaming, pozitionandu-se ca monitorul de gaming ales pentru entuziastii care doresc sa-si imbunatateasca experienta de joc. Monitorul, cu luminozitate maxima de 1.000 de nits, latenta de 1 ms (GTG) si o suita de functii precum AMD FreeSync Premium Pro, ofera performante de varf care promite sa va mentina configuratia de varf pentru anii urmatori.

Odyssey Neo G9: O putere de productivitate

Samsung Odyssey Neo G9 transcende monitoarele traditionale pentru jocuri, imbinand performante de joc de neegalat cu functii de imbunatatire a productivitatii. Fiind echivalentul a avea doua monitoare UHD de 32 de inchi unul langa altul  - fara ca rama din mijloc sa interfereze  - implicatiile pentru multitasking si productivitate imbunatatita sunt grozave.

Techaeris a salutat ecranul expansiv al monitorului, care este o caracteristica remarcabila pentru editorii video si foto, oferind o panza larga care reduce semnificativ derularea laterala si imbunatateste productivitatea creativa: „Ar trebui sa mentionez, de asemenea, ca editarea video si foto este incredibila, in special editarea video pe un afisaj atat de larg... Este un plus masiv pentru editorii video si foto.”

Newsweek s-a referit la dispozitiv ca fiind „un monitor masiv care este perfect pentru jocuri si productivitate”. Pocket-lint a remarcat, de asemenea, ca Odyssey Neo G9 este „un obiect de lux pur, conceput pentru a va domina viziunea, oferind in acelasi timp o experienta de imersiune de neegalat in timp ce jucati si lucrati”.

O mostenire a designului monitorului pentru jocuri, optimizat pentru utilizarea de zi cu zi
Dincolo de performanta sa, designul futurist al lui Odyssey Neo G9 si efectele de iluminare personalizabile il deosebesc ca o piesa centrala de dorit atat pentru configurarea pentru jocuri, cat si pentru spatiul de lucru.Newsweek a remarcat: „Partea din spate este alba stralucitoare in jurul globului de lumina CoreSync, care se poate sincroniza cu jocul sau cu o alegere de iluminare pentru a te cufunda mai mult in jocul tau”.
In plus, cu optiuni de inclinare, rotire la 15 grade si ajustare a inaltimii, Odyssey Neo G9 permite utilizatorilor sa-si personalizeze configuratia pentru a asigura un confort optim  - atat pentru jocuri, cat si pentru productivitate.Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?