DescoperA Lift, noul mouse vertical ergonomic lansat de Logitech
8/8002
calendar_month 19 Apr 2022, 13:04
Un mouse wireless intuitiv, cu un design dedicat mainilor mai mici si conceput special pentru cresterea confortului de zi cu zi. Disponibil si pentru stangaci.

Logitech a lansat Lift, un mouse vertical ergonomic, wireless, creat pentru a creste confortul mainilor în timpul utilizarii zilnice. Cu un design atractiv, acest mouse se potriveste perfect atat mainilor de dimensiuni mai mici, cat si celor de dimensiuni medii si este disponibil în 3 culori atractive: roze, off-white si grafit. Varianta grafit are si optiune pentru stangaci.

”Confortul si ergonomia joaca un rol vital în ceea ce priveste starea noastra generala de bine în spatiul de lucru.” declara Olessia Hageman – directorul diviziei de Ergo Business din cadrul Logitech. ”Filozofia noastra porneste de la premisa ca atunci cand ne simtim bine, munca devine mai productiva. Asadar, am creat Lift pentru a ajuta oamenii sa lucreze confortabil pe tot parcursul zilei si sa se simta bine, chiar si dupa o zi lunga petrecuta la birou.”

Lift, ultimul produs din gama Ergo sustine abordarea centrata pe om si pe stiinta a companiei, de a crea produse care se diferentiaza atat prin design, cat si prin experientele pe care le ofera utilizatorilor.

Mouse-ul vertical ergonomic Lift este rezultatul unui proces de fabricare minutios si a mai multor runde de testare în cadrul laboratoarelor Logitech Ergo. Lift a obtinut aprobarea mai multor institutii de top din domeniul ergonomiei.

Acest mouse unic reuneste o multime de beneficii si caracteristici de productivitate de ultima ora într-un design compact care sporeste confortul din timpul muncii de birou.

Suprafata de contact cu mana este realizata dintr-un cauciuc moale si sustine degetul marepentru o senzatie de relaxare, chiar si în cazul utilizarii îndelungate.

Datorita design-ului vertical si al unghiului precis de 57 de grade, ofera utilizatorilor dreptaci si stangaci o sustinere relaxanta, eliminand presiunea de la nivelul încheieturii mainii si promovand în acelasi timp o postura mai naturala a antebratului pe tot parcursul zilei.

Rotita sa magnetica si silentioasa, SmartWheel, ofera atat viteza, cat si precizie, fie ca vorbim despre editari punctuale sau despre scroll îndelungat prin documente complexe. Lift se conecteaza instantaneu, wireless, la sistemele de operare Windows, macOS, Linux, Chrome OS, iPadOS si la Android prin Bluetooth® Low Energy sau cu ajutorul device-ului de securizare USB Logi Bolt Receiver. Cu Logitech Flow puteti gestiona pe tot parcursul zilei si fara niciun efort, fluxul de lucru pentru pana la 3 dispozitive multi-OS.

Datorita design-ului sau sustenabil, Lift devine alegerea perfecta. Toate produsele Logitech sunt concepute pentru a oferi experiente impecabile de utilizare, dar si pentru a avea un impact minim asupra mediului înconjurator. Astfel, o parte din componentele utilizate la fabricarea Lift sunt obtinute din plastic reciclat post-consum (PCR) – mai precis: 70% dintre componentele Lift grafit si 54 % dintre componentele Lift roze si off-white.

Programul PCR Logitech întareste angajamentul brandului de a proiecta device-uri sustenabile si de a se asigura ca produsele electronice care si-au încheiat ciclul de viata sunt reciclate. În acest sens, aproximativ 65% dintre tastaturile si mousii din portofoliul Logitech contin un anumit procent de plastic reciclat. În noile produse, Logitech va folosi plastic PCR ori de cate ori este posibil. Toate produsele Logitech, inclusiv Lift, sunt certificate ca fiind neutre în materie de emisii de carbon. Eliminam amprenta de carbon a fiecarui produs Logitech prin contributia noastra la plantarea de paduri, la actiuni menite sa reduca emisiile de carbon si care stimuleaza cresterea comunitatilor de oameni responsabili în protejarea mediul înconjurator.Pret si disponibilitate
Mouse-ul vertical ergonomic Lift este disponibil începand din luna aprilie pe Logitech.com si la partenerii din întreaga lume. În Romania va putea fi achizitionat de la partenerii Logitech la pretul recomandat de 389 lei.

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?