hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Dell Steam Machine prinde viata in toamna sub numele Alienware Alpha

Dell Steam Machine prinde viata in toamna sub numele Alienware Alpha

calendar_month 10 Iun 2014, 11:00
Lansarea Dell Steam Machine a tot fost amanata, dar se pare ca in toamna proiectul va prinde viata sub denumirea de Alienware Alpha.
Steam Machine, platforma alternativa PC de la Valve, urmeaza sa fie marea lovitura in materie de gaming, oferind performante bune pentru jocuri la un pret cat se poate de accesibil. Hardware-ul include un Intel Core i3, i5 sau i7, 4GB RAM, 802.11ac Wi-Fi si un GPU NVIDIA purtand numele de Maxwell. Sistemul mai include doua HDMI-uri (input/output) si o iesire audio.

In ciuda faptului ca sistemul ruleaza Windows 8, Dell a decis sa includa si software proprietar, compania spunand ca intreaga interfata va putea fi manevrata prin intermediul controller-ului wireless asemanator cu cel de la Xbox, fara sa fie nevoie sa utilizati un mouse sau o tastatura. Design-ul compact va fi unul din celelalte atuu-uri ale device-ului, iar acesta va permite redarea jocurilor in 1080p, intr-o camera de aproximativ 3m, pentru un pret care se invarte in jurul a 500 de dolari.
Alienware Alpha urma sa fie marea lovitura la E3 2014, dar lansarea sa a fost amanata, asa ca mai avem putin de asteptat pana ca device-ul sa ajunga la utilizatori.
Sursa: Cnet 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?