hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Dell a lansat un nou model in familia Studio 17

Dell a lansat un nou model in familia Studio 17

calendar_month 20 Nov 2009, 11:54
Dupa cum lesne putem vedea in aceste zile criza nu pare a fi cuprins aproape deloc industria IT pentru ca mai toate marile companii lanseaza diverse modele noi de echipamente de ultima generatie, in cazul de fata cei de la Dell iesind la rampa cu un nou model in cunoscuta familie de notebookuri Studio.

Modelul de 17 inci lansat astazi are o rezolutie a ecranului de 1600x900 si daca prin aceasta nu iese cu nimic in evidenta putem mentiona si capacitatea sa full multi-touch.

Celelalte componente sunt “standard” daca le putem numi asa, cu procesoare Core 2 Duo sau Dual Core, pana la 8GB de memorie RAM, stocare de pana la 1TB asigurata de hard-discuri clasice, grafica integrata sau asigurata de ATI si optional unitate optica Blu-Ray.

Interesant este ca pretul de pornire al acestei versiuni de Studio 17 este de numai 899 de dolari americani, un pret bun si daca ne gandim doar la diagonala ecranului, insa sinceri sa fim deocamdata nu suntem pe deplin lamuriti de aceasta capabilitate multi-touch, la un laptop de acest gen, care numai Tablet PC nu se poate numi. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?