hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Creativitate fara limite cu noua serie de monitoare AOC Graphic Pro U3

Creativitate fara limite cu noua serie de monitoare AOC Graphic Pro U3

calendar_month 22 Apr 2024, 18:00


Noile modele dedicate creatorilor de continut digital sunt certificate Calman Ready si beneficiaza de tehnologie USB-C pentru flexibilitate sporita

AOC, specialistul in afisaje, anunta o noua gama de monitoare meticulos concepute pentru nevoile unice ale profesionistilor din domeniul creativ. Cu o acuratete exceptionala a culorilor, caracteristici de ultima ora si un design elegant, seria AOC Graphic Pro U3 este pregatita sa revolutioneze modul de lucru al fotografilor, artistilor vizuali, designerilor, editorilor video, producatorilor sau a profesionistilor din industria jocurilor. Gama Graphic Pro U3 introduce trei noi produse: doua modele cu ecrane de 27″ (68,6 cm), Q27U3CV (QHD), U27U3CV (4K UHD )si modelul mai mare de 31,5″ (80 cm) U32U3CV (4K UHD).
 
Posibilitati nemarginite cu noua serie Graphic Pro U3

"AOC intelege faptul ca profesionistii din domeniul creativ au nevoie de cele mai bune instrumente pentru a aduce la viata viziunea lor. Noua serie Graphic Pro U3 Series este rezultatul expertizei noastre in domeniul tehnologiilor de afisare si al angajamentului nostru de a oferi monitoare de inalta calitate si de inalta performanta, care sa le permita utilizatorilor sa isi depaseasca limitele. Cu o acuratete exceptionala a culorilor, calibrare hardware Calman Ready, conectivitate USB-C flexibila si un design elegant, noile monitoare Graphic Pro sunt uneltele perfecte pentru creatorii de continut digital." mentioneaza Artem Khomenko - Head of Product Management

Acuratete ridicata a culorilor si certificare Calman Ready

Seria Graphic Pro U3 beneficiaza de o acuratete impresionanta a culorilor, cu un DeltaE < 2, garantand ca fiecare nuanta este reprodusa cu precizie. Cu o acoperire de 98% a spatiului de culoare DCI-P3, aceste monitoare ofera o gama larga de culori afisand astfel imaginile cu o acuratete sporita.

Caracteristica principala a seriei Graphic Pro U3 este certificarea Calman Ready, care permite comunicarea directa cu software-ul de calibrare a culorilor Calman de la Portrait Displays. Monitoarele pot utiliza capacitatile de calibrare automata (AutoCal™) cu software-ul Calman, permitand o calibrare usoara, precisa si rapida a monitorului pentru o acuratete perfecta a culorilor. Aceasta calibrare permite controlul canalelor si profilarea 1D/3D-LUT pentru cea mai buna performanta a imaginii. In comparatie cu profilurile ICC personalizate, care efectueaza doar o ajustare a imaginii, avantajul unei solutii 1D/3D LUT (look-up table) este o calibrare directa a afisajului la nivel de hardware, care imbunatateste considerabil precizia culorilor si poate fi realizata fara instrumente suplimentare si costisitoare.

Conectivitate extinsa cu USB-C

AOC intelege importanta unei conectivitati fara intreruperi in fluxurile de lucru creative, unde sunt utilizate in mod obisnuit tablete grafice, cititoare de carduri, unitati externe rapide si alte periferice. Seria Graphic Pro U3 este echipata cu o gama larga de porturi, printre care HDMI 1.4/2.0, DisplayPort 1.4 pentru conexiuni video, dar si un hub USB-C cu o latime de banda de 10 Gbps cu USB 3.2 Gen2 si intrare RJ-45.  

Hub-ul include un port USB-C upstream care suporta modul DisplayPort Alt pentru a extinde ecranul, 96 W Power Delivery, Ethernet pass-through si un al doilea port USB-C downstream cu 15 W Power Delivery care permite conectarea unor dispozitive suplimentare. In cele din urma, 4 porturi USB-A completeaza hub-ul pentru conectarea perifericelor suplimentare. Cu o putere de incarcare de pana la 96 W prin USB-C, creatorii isi pot incarca astfel laptopurile in timp ce transfera date si afiseaza continut simultan.Modelele U27U3CV si U32U3CV dispun de un al treilea port USB-C downstream pentru comutatorul KVM, astfel incat tastatura si mouse-ul conectate la hub-ul lor USB pot fi comutate intre PC-urile conectate la cele doua porturi USB-C diferite ale monitorului.

Modelul Q27U3CV dispune chiar si de o iesire DisplayPort si suporta latimea de banda ridicata a DisplayPort HBR3 pentru conectarea in lant a mai multor monitoare pentru a reduce numarul cablurilor necesare.

Design indraznet si ambitios

Pentru utilizatorii creativi, un afisaj care are un impact vizual placut este de asemenea o sursa de inspiratie.
Noile modele au un aspect elegant si modern, care a fost premiat cu prestigiosul premiu Red Dot Design Award 2023. Acestea dispun de un suport reglabil pe inaltime de 150 mm, cu unghiuri largi de reglaje pentru inclinare, pivotare si rotire, pentru a asigura cea mai confortabila si sanatoasa pozitie in timpul utilizarii. Toate modelele sunt livrate cu un ambalaj verde reciclabil, fiind capitonate cu hartie pentru extra protectie, producptorul asigurandus-e totodata ca Graphic Pro U3 este in conformitate cu cele mai recente reglementari de mediu.

Seria Graphic Pro U3 include trei modele, toate certificate Calman Ready:

Q27U3CV: Panou IPS de 27" cu rezolutie QHD (2560x1440), rata de reimprospatare de 60/75 Hz si certificare VESA DisplayHDR 400, 1x HDMI 1.4, 1x intrare DisplayPort 1.4, 1x iesire DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 2x porturi USB-C (1 up, 1 downstream), 4x USB-A, 2x difuzoare de 3W.

U27U3CV: Panou Nano-IPS de 27" cu rezolutie 4K UHD (3840x2160), rata de reimprospatare de 60 Hz si certificare VESA DisplayHDR 400, design fara rama pe 4 laturi, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 up, 2 downstream), 4x USB-A, comutator KVM, 2x difuzoare de 3W.

U32U3CV: Panou Nano-IPS de 31,5" cu rezolutie 4K UHD (3840x2160), rata de reimprospatare de 60 Hz, certificare VESA DisplayHDR 400, 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 up, 2 downstream) si 4x USB-A, comutator KVM, 2x difuzoare de 3W.

Pret si disponibilitate

Cele trei modele vor fi disponibile incepand cu luna iulie la preturile recomandate de mai jos:

Q27U3CV - 1738 lei
U27U3CV - 2336 lei
U32U3CV - 2933 lei

 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?