hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  CompuLab IPC2 a facut trecerea la Intel Haswell

CompuLab IPC2 a facut trecerea la Intel Haswell

calendar_month 16 Ian 2014, 11:45
Mini PC-ul CompuLab IPC a primit o versiune noua. Chiar daca arata la fel, noul CompuLab IPC2 face trecerea la cea mai noua generatie de procesoare Intel. PC-ul de dimensiuni reduse va fi disponibil in 3 variante cu procesoare Intel Haswell.
Designul CompuLab IPC2inspirat de un modem nu este accidental, deoarece mini PC-ul nu are racire activa, iar carcasa a fost conceputa special pentru a disipa caldura. Astfel, gadgetul va fi extrem de silentios, mai ales daca este echipat cu un SSD.

Noul CompuLab IPC2 va fi disponibil in trei configuratii de baza, care includ procesoare Intel Haswell i3, i5 si i7 (versiunea Pro). Specificatiile mini PC-ului includ si optiuni de conectivitate excelente: doua porturi HDMI, porturi duale gigabit Ethernet, 4 porturi USB 3.0 si Wi-Fi 801.11ac.
Cumpara de la Emag.ro procesoarele Intel de noua generatie
Chiar daca are dimensiuni reduse, CompuLab IPC2 ofera loc pentru pana la 3 HDD sau SSD si poate fi conectat la 3 display-uri cu rezolutie 4K. Mini PC-ul CompuLab poate fi livrat cu Linux, Windows 7 sau fara sistem de operare.
Sursa: Ubergizmo 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?