hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Cel mai nou desktop de la Dell este un AIO-tableta de 18 inci cu Windows 8

Cel mai nou desktop de la Dell este un AIO-tableta de 18 inci cu Windows 8

calendar_month 13 Mar 2013, 12:00
Dell XPS 18 este cel mai recent device prezentat de compania americana si confirma tendintele prin care producatorii hardware se concentreaza din ce in ce mai mult pe computere All-In-One care pot fi folosite si ca tablete.
In ciuda dimensiunilor mari - ecran de 18,4 inci, Dell XPS 18 este un computer care pare sa ofere o experienta de lucru foarte buna, multumita ecranului capacitiv multitouch, sistemului de operare Windows 8 (nu RT) dar si greutatii sale reduse (raportata la alte produse similare), de doar 2,27 Kg.

Deocamdata nu stim specificatiile hardware ale Dell XPS 18, ci doar ca tableta de 18 inci va fi comercializata (optional) si cu tastatura si mouse, ambele wireless, iar utilizatorii pot alege si un dock station pentru transformarea tabletei intr-un adevarat All-In-One.
Oricum, hibridul AIO va fi dotat, in mod sigur, cu procesoare din cea mai recenta gama Intel Core si va avea cel putin 4 GB RAM.

Dell nu este singura companie care propune un astfel de produs. Sony a prezentat deja Vaio Tap 20, un AIO de 20 de inci care poate fi folosit si ca tableta - insa are o greutate dubla fata de Dell XPS 18.
Asus, de asemenea, a prezentat in urma cu doar cateva zile Transformer AiO, un computer tableta cu ecran senzitiv de 18,4 inci si care ofera dual-boot Windows 8 / Android. Transformer-ul de la Asus are un pret de 1400 dolari si ne asteptam ca si Dell XPS 18 sa aiba un cost similar.

Surse: The Verge, Dell


 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?