hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Cel mai mic proiector BenQ, prezentari direct de pe stick-ul USB

Cel mai mic proiector BenQ, prezentari direct de pe stick-ul USB

calendar_month 18 Mar 2009, 11:28
BenQ lanseaza primul mini-proiector bazat pe tehnologia LED, BenQ Joybee GP1. Forma si dimensiunile sale utra-compacte – 640 grame, mobilitatea, flexibilitatea si libertatea de miscare pe care o ofera utilizatorilor, recomanda proiectorul Joybee drept alegerea ideala pentru persoanele care se afla in permanenta miscare.

Cu dimensiuni foarte reduse – 136 x 120 x 54 mm si tehnologia de proiectare DLP (Digital Light Processing) de la Texas Instruments, elegantul mini-proiector Joybee GP1 este partenerul compatibil pentru toti utilizatorii care realizeaza prezentari in sali de conferinta mici sau medii, dar si pentru vizionarea filmelor sau proiectarea jocurilor preferate.

Imaginile, fisierele video si audio, documentele electronice pot fi cu usurinta redate gratie interfetei USB de care beneficiaza BenQ Joybee GP1. Utilizatorul trebuie doar sa conecteze un stick de memorie la portul USB al proiectorului Joybee GP1, iar filmele si fotografiile preferate vor rula automat, cu ajutorul cititorului USB. Astfel, prezenta unui notebook sau a unui PC care sa intermedieze redarea prezentarilor sau a fisierelor video si audio nu mai este necesara. De asemenea, mini-proiectorul poate fi conectat printr-un docking station si la un dispozitiv mobil, de tipul unui MP3/MP4 player sau iPod.


Joybee GP1 este capabil sa proiecteze imagini la o rezolutie de 858 x 600, cu un contrast impresionant de 2000:1 si cu o luminozitate de 100 ANSI lumeni, in timp ce imaginea proiectiei poate avea o diagonala de pana la 2 metri. In plus, noul proiector bazat pe tehnologia LED beneficiaza de o durata de viata a lampii de pana la 20.000 de ore.

Mai mult, pentru conservarea mediului inconjurator, Joybee GP1 consuma o cantitate de energie redusa – 60 W in timpul proiectarii si 1 W in modul Standby. In aceeasi idee, fara necesitatea unui notebook sau a unui PC intermediar pentru realizarea proiectarilor dorite, cantitatea totala de energie necesara se diminueaza vizibil.

Modelul BenQ Joybee GP1 va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii martie la pretul de vanzare de 1.995 lei (TVA inclus).