hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Cea mai noua statie Precision vine cu AMD Ryzen Threadripper PRO

Cea mai noua statie Precision vine cu AMD Ryzen Threadripper PRO

calendar_month 09 Iun 2022, 16:53
Precision 7865 Tower reuneste performanta si puterea de calcul în prima statie de lucru Precision alimentata de AMD

Nu este o coincidenta faptul ca, în anul în care aniversam 25 de ani de existenta a Dell Precision, am venit cu unele dintre cele mai puternice statii de lucru din toate timpurile. i La începutul acestui an, am prezentat cea mai puternica statie de lucru mobila de 14” din lume, urmata de inaugurarea noii serii Precision 7000. Nu numai ca acestea înglobeaza cele mai recente progrese tehnologice, dar statiile de lucru mobile din seria Precision 7000 dispun de un nou factor de forma pentru memoria DDR5, despre care anticipam ca va deveni un nou standard al industriei.

Astazi prezentam Precision 7865 Tower, prima statie de lucru fixa Precision bazata pe AMD si primul sistem Precision care include procesoarele AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 5000 WX-Series. Indiferent daca creati urmatorul blockbuster animat, dezvoltati proiecte AR de ultima ora sau analizati seturi masive de date, aceasta statie de lucru profesionala reuneste într-un singur sistem o putere, o flexibilitate si o fiabilitate imense.

Faceti cunostinta cu noul Precision 7865 Tower

Astazi, ne dorim sa facem cat mai multe lucruri în cat mai putin timp - si fara întreruperi. Acest nou echipament de înalta performanta vine cu cel mai bun procesor AMD pentru statii de lucru disponibil pe piata, Threadripper™ PRO 5900WX. Precision 7865 Tower este optimizat pentru sarcini de lucru solicitante, cu aplicatii multiple, si le permite utilizatorilor sa abordeze mai eficient fluxurile de lucru intensive si complexe. Facand legatura între clock speed (valoroasa în fluxurile de lucru interactive, cum ar fi proiectarea asistata de calculator) si computation (necesar pentru fluxuri de lucru precum randarea sau simularea), Precision 7865 Tower duce la un nivel superior, fara compromisuri, stiinta datelor, designul grafic, imagistica si proiectele VR si AI.

Conceput pentru ingineri, arhitecti, creatori si designeri, care depind de fluxuri de lucru mixte, Precision 7865 Tower este prevazut cu pana la 64 de nuclee CPU, pana la 56TB de stocare, Thunderbolt™ 3 optional, pana la 1TB de memorie DDR4 ECC cu RMT Pro si o suita completa de grafica profesionala (pana la 16GB AMD Radeon™ Pro W6800 sau pana la 48GB de grafica NVIDIA RTX A6000). Precision 7865 Tower va permite sa creati si sa randati simultan, fara a sacrifica performanta.

Odata cu mai multa putere vine si mai multa caldura. sasiul nou proiectat prezinta un model de aerisire hexagonal care sustine canale de aer dedicate pentru componentele critice. Acest lucru îmbunatateste atat eficienta termica, cat si performanta acustica, ceea ce înseamna ca va puteti concentra asupra muncii în timp ce sistemul functioneaza lin si silentios. Toate acestea sunt ambalate într-un sasiu care este cu 14% mai mic decat Precision 7820 Tower.

Utilizatorii vor vedea reflectat în statia de lucru Precision 7865 angajamentul de lunga durata si în continua crestere al Dell fata de activitatea de service. Întretinerea si actualizarea sunt mai simple datorita accesului frontal si lateral confortabil. O privire în interior dezvaluie componente organizate, codate pe culori, care fac mai intuitiva actualizarea memoriei, a stocarii sau a placilor grafice pe masura ce creste cererea de putere. Privind spre viitor, inginerii Dell au acordat prioritate capacitatii de actualizare si scalabilitatii pentru a satisface nu numai nevoile de performanta de astazi, ci si pentru a creste si evolua alaturi de profesionistii care le utilizeaza.Fiabilitatea se întalneste cu experienta îmbunatatita

Deoarece performanta si productivitatea într-o varietate de aplicatii si fluxuri de lucru multithread trebuie sa fie la un nivel maxim, fiabilitatea si securitatea sunt vitale. Certificarile ISV sustinute de teste si criterii de referinta riguroase ne asigura ca aplicatiile sunt optimizate si pe deplin functionale. Partenerii de elita, printre care se numara Blackmagic Design, companie lider în domeniul tehnologiei video si de film, ofera o experienta de utilizare exceptionala si extinsa.

"Vedem clienti, de la regizori debutanti pana la studiouri uriase, care folosesc DaVinci Resolve Studio cu fluxuri de lucru video din ce în ce mai complexe si de înalta rezolutie. Tehnologia de care au nevoie pentru a crea trebuie sa fie fiabila, dar si puternica. Noul Precision 7865 Tower, cu Ryzen Threadripper PRO de la AMD, livreaza performante ridicate si putere de calcul complexa, oferindu-le clientilor nostri un sistem puternic si configurabil pentru a rula Blackmagic Design Resolve Studio", a declarat Dan May, presedinte, Blackmagic Design.

În plus, solutia Dell Optimizer for Precision face ca sistemul sa fie mai smart, folosind inteligenta artificiala pentru a învata stilul de lucru si a raspunde nevoilor dumneavoastra, îmbunatatind automat performanta aplicatiilor, rapoartele specializate si analytics.

Precision 7865 Tower are un design bine gandit care faciliteaza accesul la interiorul masinii, în timp ce sasiul blocabil cu sistem de detectare a intruziunilor contribuie la mentinerea sigurantei. TPM 2.0 (modulul de platforma de încredere) si unitatile cu autocriptare creeaza o solutie cuprinzatoare pe care utilizatorii se pot baza pentru a contribui la protejarea datelor sensibile, a proprietatii intelectuale si a proiectelor confidentiale. Pentru usurinta în utilizare, porturile USB Type-C si A utilizate frecvent sunt amplasate convenabil în partea frontala, iar manerele de transport fac echipamentul mai portabil atunci cand este nevoie.

Continuand sa ne concentram pe solutii care sa se potriveasca unei varietati de medii de lucru si echipe, Precision 7865 ofera viteze de retea rapide (1G si 10G nativ), sustinand munca de acasa si permitand utilizarea virtuala a mai multor creatori pe un singur echipament. Gratie AMD Advanced Management cu DASH (Desktop and mobile Architecture for System Hardware), Precision 7865 ofera un management securizat out-of-band si remote, oferind administratorilor IT posibilitatea de a sustine nevoile angajatilor indiferent de locatie, astfel încat acestia sa poata lucra oriunde doresc.

La final
Dell Precision 7865 Tower este disponibil pe 28 iulie, la nivel global, iar preturile vor fi anuntate în apropierea datei de lansare. Nu exista un mod mai bun de a sarbatori cea de-a 25-a aniversare decat continuand sa depasim limitele si sa cream instrumentele de care clientii nostri au nevoie pentru performanta. Iar Precision 7865 Tower este exact asta.

i Pe baza comparatiei între 45W CPU din 5470 vs statiile Lenovo si HP 14″, martie 2022.
 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?