Cand ai nevoie sa achizitionezi sau sa inchiriezi o imprimanta A3?
8/8498
calendar_month 22 Mar 2023, 11:35
Printarea documentelor este foarte importantă pentru afacerile din ziua de azi și datorită ritmului tot mai rapid în viață de zi cu zi, această a devenit și mai importantă.
Odată cu progresele tehnologice, companiile beneficiază de mai multe opțiuni pentru a-și satisface nevoia de imprimare, inclusiv închiriere de imprimante sau de imprimante multifuncționale A3.
În acest articol vom discuta despre avantajele imprimării și de ce companiile trebuie să ia în considerare închirierea de imprimante și imprimante multifuncționale A3.
Avantajele imprimării sunt următoarele:Comunicare îmbunătățităImprimarea permite companiilor să creeze copii pe hârtie ale documentelor care pot fi distribuite clienților, partenerilor sau a angajaților. Din acest motiv comunicarea se poate îmbunătăți și accesul la informații este garantat.Productivitate crescutăImprimarea crește productivitatea , oferind acces rapid la copiile pe hârtie al documentelor importante. Aceste lucru economisește timp și oferă o siguranța sporită păstrând copii non- digitale , lucru foarte util în caz de atac cibernetic.EconomiiImprimarea poate fi costisitoare dar există soluții pentru a reduce costurilor. Închirierea de imprimante sau imprimante multifuncționale este o opțiune foarte rentabilă pentru companii deoarece costurile cu factură lunară sunt deductibile și se poate evita plata unei sume mari de bani odată prin achiziționare. Astfel, închirierea oferă opțiunea de plata lunară a unei sume mai mici si in conformitate cu ce se utilizeaza.Oportunități de branding și marketingImprimarea poate oferi de asemenea oportunități de promovare a companiei. Prin tipărirea de broșuri, fluturași și cărți de vizită, companiile se pot promova la un cost 100% controlabil și având echipamentul în cadrul companiei nu este nevoie de implicarea unei terțe parți.Konica MinoltaKonica Minolta este un producător de top care oferă o gama de imprimante de înalta calitate și echipamente compatibile cu companii de toate dimensiunile. Echipamentele lor sunt recunoscute pentru durabilitate, fiabilitate și eficienta lor.
Un model foarte căutat de clienți este C257i , imprimantă multifuncțională A3 color , care poate printa până la 25 pagini pe minut și poate scana până la 55 imagini pe minut și poate printa la o rezoluție de până la 1800 x 600 dpi. Posedă funcții avansate de printare precum imprimare față verso automată cât și scanare față verso. Are, de asemenea, un ecran tactil intuitiv care îl face ușor de utilizatCanonCanon este un brand foarte cunoscut în industria de printing datorită imprimantelor sale de înaltă calitate și a echipamentelor multifuncționale. Acest brand oferta o gamă variata de echipamente A3 care sunt concepute să se plieze pe nevoile companiilor de toate dimensiunilor. Imprimantele A3 Canon sunt cunoscute pentru calitatea foarte bună a imprimării și fiabilitatea lor. Unul din cele mai căutate modele este Canon imageRUNNER ADVANCE DX3830i , multifuncțională laser color A3 , datorită vitezei de imprimare de până la 30 de pagini pe minut și a vitezei de scanare foarte mare de 70 imagini pe minut. Acest echipament are funcții avansate de printare precum imprimare față verso automată cât și scanare față verso automată. Conectivitatea wireless a echipamentului permite imprimarea de la distanță și oferă o flexibilitate ridicată.
Este un aparat perfect pentru companiile care au un volum mare de imprimare deoare este robust și foarte versatil, putând satisface nevoile de printare a mai multor birouri singur.
Brother este un alt producător de top care oferă o gamă variată de echipamente atât laser cât și inkjet și sunt concepute pentru maximum de flexibilitate. Unul din cele mai vândute produse este Brother MFC – J6957DW , multifuncțională inkjet color A3 , care are un preț accesibil și poate satisface nevoile de printing al unui birou mic. Cu o viteză de până la 30 pagini pe minut și scanare față verso automată cât și imprimare față verso, acest echipament oferă funcții avansate de printare la un preț accesibil, un echipament perfect pentru IMM-uri.De ce să închiriați imprimante sau imprimante multifuncționale A3?

După ce am explorat avantajele imprimării și am oferit exemple de la producători de top, acum vom detalia avantajele care trebuie luate în considerare când discutăm de închirierea unei imprimate A3.EconomiiPrincipalul motiv pentru care o companie închiriază imprimante este eficientizarea costurilor. Închirierea oferă posibilitatea de evitare a costurilor de achiziție și să plătească un cost lunar pentru echipamentul de care au nevoie. Este avantajos și pentru companiile care doresc mai multe echipamente deoarece permite centralizarea costurilor pe o singură factură și face urmărirea cheltuielilor mai ușoară.Acces la cea mai recentă tehnologieÎnchirierea permite companiilor mici să beneficieze de echipamente performante la costuri foarte accesibile si mai importan platesc doar cat folosesc. În acest mod toate IMM-urile au acces la cele mai noi tehnologii la un pret corect.
Mai mult, majoritatea companiilor inlocuiesc echipamentele sau ofera reduceri la finalul contractelor de chirie, oferind astfel avantaje in plus clientilor.FlexibilitateÎnchirierea de imprimante A3 oferă de asemenea flexibilitate companiilor. Consultantul PrintingMall va oferi prima data consultanta si va adresa imtrebarile potrivite astfel incat sa identifice nevoile reale ale clientului si astfel sa ofere echipamentul protrivit.
Flexibilitatea consta in faptul ca echipamentul ales poate fi schimbat oricand, fara costuri suplimentare, in functie de nevoie curente ale clientilor. Totodata pot fi adaugata echipamente noi in contract.Întreținere și suportÎnchirierea de echipamente A3 este întotdeauna acompaniată cu livrare de consumabile, întreținerea și asistență din partea furnizorilor. Companiile care închiriază echipamente A3 sunt responsabile pentru mentenanță echipamentelor. În plus furnizorii de echipamente închiriate oferă și asistență tehnică remote pentru a ajuta clientul cu remedierea defectelor software.

Concluzii:

Printing-ul este una din operațiunile cele mai des întâlnite în afaceri și închirierea oferă multe avantaje. De la economii și urmărirea costurilor într-un mod eficient până la mentenanță și acces la echipamente foarte puternice, închirierea este cea mai rentabilă opțiune pentru afacerile de toate dimensiunile.
Dacă doriți să comparați mai multe echipamente sau doriți suport tehnic de calitate puteți intra pe Printingmall.ro la secțiunea Închiriere Echipamente sau puteți intra în discuție cu un consultant cu experiență care vă analizează nevoile de imprimare pentru a vă oferi cea mai bună soluție pentru compania dumneavoastră.