hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Belkin prezinta cel mai avansat router de pe piata

Belkin prezinta cel mai avansat router de pe piata

calendar_month 09 Ian 2012, 14:00
Advance N900 DB Wireless Dual-Band N+ Router de la Belkin este raspunsul companiei la produsele similare ale unor producatori precum Cisco si Netgear. Belkin Advance N900 este un router dual-band care ofera o viteza de transfer de 450 Mbps in ambele benzi de 2,4 GHz si 5GHz, scrie CNET.
Caracteristicile Belkin Advance N900 DB Wireless Dual-Band N+ sunt similare unor produse deja existente pe piata propuse consumatorilor de companii precum Cisco si Netgear.

Cu ce vine in plus router-ul Belkin?
Producatorul vorbeste despre tehnologia MultiBeam, dezvoltata pentru a furniza o putere mai mare semnalului wireless si pentru a limita caderile (de semnal).
Belkin Advance N900 DB Wireless Dual-Band N+ ofera si doua porturi USB pentru conectarea perifericelor in retea (imprimante, dar si medii de stocare) si IntelliStream QoS care da prioritate streamingului video si jocurilor online.
Belkin Advance N900 DB Wireless Dual-Band N+ Router va fi disponibil pe piata incepand cu luna aprilie a acestui an la pretul de 200 de dolari (fara taxe). 

Sondaj

Folositi internetul pentru: