hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Au inceput sa curga zvonuri despre iPad 3, alias iPad Mini

Au inceput sa curga zvonuri despre iPad 3, alias iPad Mini

calendar_month 10 Feb 2011, 17:41
iPad 2 nu a fost nici macar anuntat oficial, iar speculatiile privind un iPad 3 sau un iPad Mini, cum il numesc unii, au si inceput sa curga.
Un blogger extrem de bine informat si cunoscut pentru sursele sale din cadrul Apple, a scris ieri: “Daca teoria mea este corecta, nu numai ca vor intarzia cu cateva luni lansarea lui iPad 2, dar daca asteapta pana la sfarsitul verii, s-ar putea lovi de lansarea iPad 3.”

Avand in vedere trecutul lui Apple, nu am fi surprinsi daca ar planui intr-adevar doua lansari iPad anul acesta, intr-o incercarea de a atenua competitia din ce in ce mai accentuata din partea tabletelor bazate pe Android, venite din partea multiplilor producatori.
Acest lucru ar putea plasa un dezavantaj in terenul Apple. Daca lanseaza o tableta pe an, compania se arata din start depasita de situatie.

Alaturi de “teoria” bloggerului mai stau si afirmatiile Apple, potrivit carora compania este interesata sa dezvolte o versiune mai mica a iPad-ului – una care sa poata fi folosita cu o singura mana si care sa poata incapea intr-o poseta sau geanta.
Actualul iPad are aproximativ 10 inci in diagonala, oferind astfel o experienta placuta de computing, dar nu este tocmai portabil. Ca o comparatie, Samsung Galaxy Tab, precum si alte tablete competitoare, graviteaza in jurul a 7 inci.
Sursa 

Sondaj

Folositi internetul pentru: