hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  ASUS prezinta placile grafice ROG Strix si ASUS Dual AMD Radeon RX 7600

ASUS prezinta placile grafice ROG Strix si ASUS Dual AMD Radeon RX 7600

calendar_month 26 Mai 2023, 17:15
ASUS prezinta placile grafice ROG Strix AMD Radeon™ RX 7600, ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 si ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 V2, care sunt concepute pentru a atinge echilibrul perfect intre accesibilitate unui joc care cere multe resurse si o experienta vizuala cu imagini fluide de o calitate ridicata.

Jocul continua cu ROG Strix AMD Radeon RX 7600

Actualizarile cheie din generatie in generatie fac din placa grafica ROG Strix AMD Radeon RX 7600 un competitor serios pentru urmatorul PC de gaming al unui utilizator. In comparatie cu ultima generatie, ROG Strix AMD Radeon RX 6600 XT, placile grafice functioneaza mai silentios in timp ce ruleaza la temperaturi similare si au o TGP (putere grafica totala) de 145 de wati.

Un GPU eficient si o solutie eficienta de racire fac toata diferenta. Doua dintre ventilatoarele Axial-tech cu 11 pale mentin un flux constant de aer de racire in miscare prin radiatorul sau cu 2,9 fante. Iar rulmentii ventilatorului cu doua bile asigura o durata lunga de viata. Este echipat si cu tehnologie de 0 dB, astfel incat ventilatoarele se vor invarti complet pentru o functionare silentioasa ori de cate ori temperaturile permit. Un comutator BIOS dublu le permite jucatorilor sa prioritizeze cu usurinta performanta sau functionarea silentioasa. 


ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 nu se incalzeste

Placile grafice ASUS Dual ofera performante excelente si caracteristici esentiale intr-un design compact ce economiseste spatiu. Daca utilizatorii intentioneaza sa construiasca un PC de gaming, placa grafica ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 sau ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 V2 ar putea fi alegerea perfecta. Lungimea scurta a cardului si radiatorul subtire asigura ca vor avea acces amplu la aer proaspat in situatiile in care cardurile mai groase ar fi nu ar avea aerisire.

Ca si in cazul variantei ROG Strix, modelele Dual dispun de o pereche de ventilatoare Axial-tech proiectate cu precizie pentru a furniza in liniste un flux constant de aer de racire. Pentru o functionare silentioasa in timpul sarcinilor de lucru usoare, cand temperaturile GPU-ului sunt scazute, tehnologia 0 dB a placilor va reduce ventilatoarele complet. Aceste placi sunt construite cu tehnologia ASUS Auto-Extreme. Acest lucru reduce solicitarea termica asupra componentelor si evita utilizarea de substante chimice dure de curatare in timpul productiei, rezultand un impact mai mic asupra mediului, un consum mai mic de energie de fabricatie si un produs mai fiabil in general. 

Control usor cu GPU Tweak III

Placile grafice ROG Strix AMD Radeon RX 7600 si Dual AMD Radeon RX 7600 ofera un echilibru excelent de performanta acustica, termica si grafica. Cei care vor fi dornici sa-si ajusteze placile grafice pentru a se potrivi cel mai bine cu preferintele lor personale au aplicatia GPU Tweak III, usor de utilizat, oferita de ASUS. 

Construit pe ani de feedback din partea comunitatii, acest instrument faciliteaza functionarea la o frecventa mai mare sau mai mica a unei placi grafice, personalizarea curbelor ventilatorului si monitorizarea informatiilor vitale hardware. Indiferent daca utilizatorii cauta experiente plug-and-play cu profiluri prestabilite sau un panou cuprinzator de instrumente pentru a-si personaliza cardul exact dupa bunul plac, GPU Tweak III are ceea ce au nevoie. 
 

Sondaj

Folositi internetul pentru: