hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Asus Padfone ¬ telefon sau tableta?

Asus Padfone ¬ telefon sau tableta?

calendar_month 30 Mai 2011, 17:18
Asus a dezvaluit in cadrul targului Computex de la Taipei un nou dispozitiv pe care l-a numit sugestiv Padfone – o combinatie intre un telefon Android si o tableta. Asfel, device-ul va fi format din doua parti – un smartphone si un doc tableta.
In clipa in care terminalul este pozitionat in spatele tabletei, utilizatorul va putea accesa toate feature-urile telefonului de pe ecranul de 10.1 inci al tabletei.
Asus sustine ca layout-ul este ajustat automat pentru fiecare activitate, fie ca vorbim de video-conferinte, web-browsing sau emailing.
Cele doua dispozitive impart un singur SIM, tableta folosind conexiunea 3G a telefonului.
Padfone-ul prezinta si dezavantaje – daca user-ul este apelat in timp ce telefonul este andocat, va trebui fie sa folosesca Bluetooth-ul, fie sa scoata telefonul la timp din doc.
Lista detaliile se incheie aici, intrucat companie inca lucreaza la finalizarea hardware-ului. Asus nu a specificat ce versiune de Android va rula pe Padfone – insa cel mai probabil va fi Ice Cream Sandwich.
Nu exista informatii nici despre pretul dispozitivului, care va fi cu siguranta un factor decisiv in popularitatea Padfone-ului. Cel mai probabil dispozitivul va ajunge pe piata odata cu sarbatorile de iarna.
Sursa 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?